Maak je eigen outfit en word een echte modeontwerper! Ga creatief en gezellig samen aan de slag met stof en naaimachine om jouw eigen creaties te maken tijdens onze kinder- en tienernaailes. In eén les maak je al een eigen gymtas.

Je leert hoe je van een bestaand patroon tot jouw leukste en gekste creaties komt: op je eigen niveau en tempo. Je werkt in de eerste les aan een opstart-project en daarna kiezen we samen met jou wat je graag wilt maken. 

Wel zo gezellig, inspirerend en heel productief om iedere week met je eigen vaste clubje te werken! Met een groepje van maximaal 8 kinderen ben je een heerlijke middag/ochtend creatief bezig tijdens de kindernaailes.

Prijs: € 25 per les van 2 uur *

  • Start met het reguliere abonnement per 12 lessen en betaal in 1x € 290 of in 2x € 150.
  • Start met het proefabonnement van 6 lessen voor € 157,50 – na het proefabonnement ga je verder in het reguliere abonnement en betaal je per 6 of 12 lessen.

*Bekijk hier de spel(d)regels die horen bij ons abonnement for English click here.
Voor wie?

Onze kinder- en tienernaailessen zijn voor alle kinderen vanaf 8 jaar (groep 5) tot en met 16 jaar. Bij het samenstellen van de groep letten we op leeftijd: kinderen & tieners worden zoveel mogelijk met leeftijdsgenootjes bij elkaar ingedeeld.

Tijd

De kinder- en tienernaailessen worden gegeven op:

De lesdata zijn vooraf bekend, we houden rekening met schoolvakanties en feestdagen. 

Inbegrepen in de prijs

Atelier Kleurstof biedt een inspirerende grote ruimte met naai- en lockmachines, stoomstrijkijzer, hoge kniptafels, patroonbladen, patroonpapier, scharen, meetgereedschap, tekenspullen en een gezellige stamtafel met voldoende te drinken. Gebruik is allemaal inbegrepen in de prijs.

Ook bieden we een selectie stoffen en fournituren te koop aan. Op basis van onze ervaring in de naailessen hebben we kwaliteits-stoffen geselecteerd voor jouw projecten tijdens de naailessen. Ook hebben we garen en alle andere fournituren in huis. Eigenlijk alles om jouw (kinder)kleding of accessoires tot de mooiste creatie te maken!

Notabene: Het beste neem je je eigen naaimachine mee tijdens de lessen, daarvan leer je het meest.

Als je thuis verder wilt werken tussen de lessen door, raden we je aan een naaisetje aan te schaffen met de basis benodigdheden om van patroon tot kledingstuk te werken. Bekijk hier een overzicht zoals wij het vaak gebruiken tijdens de lessen.

Locatie

De kindernaailes en tienernaailes vindt plaats in ons inspirerende en gezellige atelier in het Riffellokaal van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Inschrijven

Onze wekelijkse naailessen hebben de vorm van een abonnement. Je doet mee vanaf 12 lessen en hebt daarna een opzegtermijn van 3 weken. Inschrijven kan via onderstaande button of per e-mail: info@atelierkleurstof.nl


Bekijk hier de toffe reel die KidsProof maakte over onze naailessen voor kids & tieners:


Zomernaaidagen

Wist je dat we in de zomervakantie de zomernaaidagen voor kids en tieners organiseren? Een heerlijke week aan de slag in ons atelier met stof en naaimachine voor alle creatievelingen en fashionista’s! Meer informatie vind je hier.