Maak je eigen outfit en word een echte modeontwerper! Ga creatief en gezellig samen aan de slag met stof en naaimachine om jouw eigen creaties te maken tijdens onze kinder- en tiener naailes. In eén les maak je al een eigen gymtas.

Je werkt daarna verder aan projecten naar keuze uit onze unieke leerlijn voor kids & tieners. Je kiest uit de voorbeelden voor jouw niveau en leert steeds beter en zelfstandig naaien. We hebben er natuurlijk voor gezorgd dat je in alle voorbeelden jouw creativiteit kwijt kunt! Je wordt een echte modeontwerper! Hoeveel diploma’s ga jij halen? 

Wel zo gezellig, inspirerend en heel productief om iedere week met je eigen vaste clubje te werken! Met een groepje van maximaal 8 kinderen ben je een heerlijke middag/ochtend creatief bezig tijdens de kids en tiener naailes.

Prijs: € 25 per les van 2 uur *

  • Start met het reguliere abonnement per 12 lessen en betaal in 1x € 290 of in 2x € 150.
  • Start met het proefabonnement van 6 lessen voor € 157,50 – na het proefabonnement ga je verder in het reguliere abonnement en betaal je per 6 of 12 lessen.

*Bekijk hier de spel(d)regels die horen bij ons abonnement for English click here.
Voor wie?

Onze kids- en tiener naailessen zijn voor alle kinderen vanaf 8 jaar (groep 5) tot en met 16 jaar. Je gaat aan de slag op je eigen niveau in overleg met de naaijuf. Bekijk hier wat je allemaal kunt leren in ons lesprogramma.

Bij het samenstellen van de groep letten we op leeftijd: kinderen & tieners worden zoveel mogelijk met leeftijdsgenootjes bij elkaar ingedeeld.

Tijd

De kids- en tiener naailessen worden gegeven op:

De lesdata zijn vooraf bekend, we houden rekening met schoolvakanties en feestdagen. 

Inbegrepen in de prijs

Atelier Kleurstof biedt een inspirerende grote ruimte met naai- en lockmachines, stoomstrijkijzer, hoge kniptafels, patroonbladen, patroonpapier, scharen, meetgereedschap, tekenspullen en een gezellige stamtafel met voldoende te drinken. Ook hebben we veel rest stoffen voor jouw upcycle of start-projecten. Gebruik is allemaal inbegrepen in de prijs.

We bieden daarnaast een selectie stoffen en fournituren te koop aan. Op basis van onze ervaring in de naailessen hebben we kwaliteit-stoffen geselecteerd voor jouw projecten tijdens de naailessen. Er zijn voor kids en tiener projecten altijd gunstig geprijsde coupons aanwezig. Ook hebben we garen en alle andere fournituren in huis. Eigenlijk alles om jouw (kinder)kleding of accessoires tot de mooiste creatie te maken!

Als je thuis verder wilt werken tussen de lessen door, raden we je aan een naaisetje aan te schaffen met de basis benodigdheden om van patroon tot kledingstuk te werken. Bekijk hier een overzicht zoals wij het vaak gebruiken tijdens de lessen.

Notabene: Het beste neem je je eigen naaimachine mee tijdens de lessen, daarvan leer je het meest.

Locatie

De kids en tiener naailes vindt plaats in ons inspirerende en gezellige atelier in het Riffellokaal van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Inschrijven

Onze wekelijkse naailessen hebben de vorm van een abonnement. Je doet mee vanaf 12 lessen en hebt daarna een opzegtermijn van 3 weken. Inschrijven kan via onderstaande button of per e-mail: info@atelierkleurstof.nl


Zelf bedenken wat je maakt is het leukst

Het is fijn dat je de ruimte hebt om te maken wat je wilt. De juf helpt me als ik een idee heb. Ik kan maken wat ik aan wil doen. De stofjes en de andere spulletjes zijn leuk om uit te kiezen. Ik heb de groene speld en al veel geleerd!

Catho Gaarlandt

Kindernaailessen

Super veel geleerd in korte tijd. Ik kon al heel snel zelf echt kledingstukken maken.

Leuke naaijuffen die goed en duidelijk konden uitleggen en met je meedachten.

Fijn dat er in het atelier veel spullen zijn die je kan en mag gebruiken. Zo hoefde ik zelf nog geen naaimachine te hebben.

Eline Verhaar

Heerlijk ontspannen naailessen met goede begeleiding.

Nooit kunnen vermoeden dat ik zulke mooie dingen kon maken met wat aanwijzingen en hulp van een goede begeleider.

Dochter kan niet wachten tot zij ook op (kinder)naailes kan.

Marielle van Es – Verhaar

Bekijk hier de toffe reel die KidsProof maakte over onze naailessen voor kids & tieners:


Herfstvakantie naaidagen

Wist je dat we in de meivakantie de herfstvakantie naaidagen voor kids en tieners organiseren? Een of meerdere dagen aan de slag in ons atelier met stof en naaimachine voor alle creatievelingen en fashionista’s! Meer informatie vind je hier.