Leer je eigen lingerie naaien en je hebt voor altijd de perfect passende set in huis. In 3 tot 6 lessen maak je jouw bralette of bh met slip óf bikiniset:

Wist je dat het naaien van je eigen lingerie helemaal niet zo moeilijk is? Aan de hand van de heldere stappen de meest gepassioneerde docentes Mirjam en Ingeborg is een geslaagde set gegarandeerd!

In de verschillende lesreeksen ga je onder begeleiding aan de slag met het naaien van lingerie. Je werkt met de door ons ontwikkelde proefmodellen en patronen. We kijken samen welke maat jij nodig hebt en daarna werk je onder begeleiding naar jouw unieke set.

Iedereen werkt op eigen tempo en niveau. Met een groepje van maximaal 6 cursisten heb je een creatief en gezellig moment voor jezelf.

Prijs: € 170,00Tijd

We bieden elke reeks op verschillende data aan:

 • Bralette of hemdje met slip
  • Maandagochtend 10:00-12:00 uur (data op aanvraag)
  • Dag-reeks 10:00 – 14:30 (incl. half uur lunchpauze) (data op aanvraag)
 • Beugel BH met slip
  • Vrijdagavond 19:45 – 21:45 (data op aanvraag)
  • Dag-reeks 10:00 – 15:30 (incl. lunchpauze) (data op aanvraag)
 • Bikiniset
  • Maandagochtend 10:00 – 12:00 uur (data op aanvraag)
  • Vrijdagavond 19:45 – 21:45 uur (data op aanvraag)
  • Dag-reeks 10:00 – 14:30 (incl. half uur lunchpauze) (data op aanvraag)
 • Lingerie Algemeen
  • Dag-reeks van 10:00 – 15:00 op zaterdagen (incl. half uur lunchpauze) (data op aanvraag)

Mocht jouw datum er niet tussen staan of de reeks al gestart zijn van jouw voorkeur, stuur ons dan een bericht met jouw wensen om te zien wat er mogelijk is,


Voor wie?

We gaan er bij de lingerie naailes reeksen vanuit dat je goed met je naaimachine overweg kunt. Het is handig als je al ervaring met lingerie naaien hebt, maar het is niet perse nodig. Heb je heel specifieke wensen ten aanzien van het model, kleur dan kun je altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.Inbegrepen in de prijs

Omdat smaken verschillen en dit een heel algemene workshop is, zijn materialen niet inbegrepen. In het atelier zijn basisstoffen en kant in wit/gebroken wit te koop en we hebben elastiek en voering voor badkleding. 

Atelier Kleurstof biedt een inspirerende grote ruimte met naai- en lockmachines, (stoom)strijkijzer, hoge kniptafels, patronen, patroonpapier en een gezellige stamtafel met koffie en thee. Gebruik is allemaal inbegrepen in de prijs. 

Tip: Het beste gebruik je je eigen naaimachine – daarmee ben je vertrouwd en zul je makkelijker door kunnen werken.


Locatie

De lingerie naailes reeksen vinden plaats in ons inspirerende en gezellige atelier in het Riffellokaal van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.


Inschrijven

Inschrijven per e-mail: info@atelierkleurstof.nl. Vermeld je naam, e-mail, telefoon en de gewenste reeks waar je aan mee zou willen doen. Stuur ons ook graag de maten van de lingerie die je zou willen maken.

Opgelet! De lingerie naailes reeks gaat door bij minimaal 4 cursisten en is gepland op vaste dagen. Daarna vervallen eventuele niet genoten lessen. Voorafgaand aan de reeks ontvang je een factuur die je voldoet uiterlijk 1 week voor de start van de reeks. Natuurlijk doen we ons uiterste best om rekening te houden met eventuele persoonlijke omstandigheden mochten die zich voordoen. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.