Je hebt net een coverlockmachine maar weet nog niet goed wat ie kan? Of je hebt er al langer een maar zou er graag iets meer mee doen? Dan is deze workshop iets voor jou. Je leert omgaan met je machine, alle soorten steken en krijgt veel handige tips. De workshop is geschikt voor alle merken en soorten (combi) coverlockmachines. Met een groepje van maximaal 8 deelnemers leg je in deze 5 uur durende workshop een hele goede basis voor werken met jouw eigen coverlockmachine!

Prijs

€ 75,- per persoon

Tijd 

De workshop staat gepland voor de volgende data:

  • vrijdag 14 januari 2022 – 9:30 tot 14:30
  • vrijdag 15 april 2022 – 9:30 tot 14:30

Staat jouw moment er niet bij en wil je wel graag mee doen? Stuur ons een e-mail op info@atelierkleurstof.nl zodat we je op de hoogte kunnen houden zodra we nieuwe workshops plannen!

Wat kun je verwachten?

De workshop wordt gegeven door Leonie Vos van Atelier Avenir uit Den Bosch, een “dame met passie voor lockmachines & coverlockmachines”. Je leert, door haar grondige aanpak inclusief werkboek, je eigen machine helemaal kennen. Letterlijk alle mogelijkheden van de machine worden behandeld en Leonie helpt met haar jaren lange ervaring elke machine op weg.

Je krijgt tijdens deze workshop een zeer compleet werkboek waarin alle proeflapjes worden geplakt van de toepassingen die je in de les maakt. Dit wordt dus een handig naslagwerk, helemaal voor jouw machine. Tijdens de les bepaal je zelf welke onderdelen je wil oefenen – je leert wat jij wilt leren.

We houden rekening met een half uur lunch pauze op eigen gelegenheid.

Inbegrepen in de prijs

  • Werkboek en benodigde materialen (stof-lapjes, scharen, lijm, tekenmateriaal, markeer materiaal etcetera).
  • Koffie, thee en lekkers.

Niet inbegrepen in de prijs

  • Je neemt je eigen coverlockmachine mee (denk ook aan voetpedaal, handleiding, pincet, schroevendraaier, ev. voetjes). Advies is om vooraf de machine in te rijgen en een test-stiksel te maken.
  • Je neemt voor op jouw coverlockmachine 4 verschillende kleuren garen mee en een set scherpe naalden.
  • Lunch neem je zelf mee of kun je tijdens de workshop bestellen bij lunchroom Het Slachthuis (tegenover ons atelier in hetzelfde gebouw). 

Locatie

De workshop vindt plaats in ons inspirerende en gezellige atelier in het Poortgebouw van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden en openingstijden.

CORONA MAATREGELEN

Wij willen heel graag voor iedereen dat fijne moment van creatieve ontspanning in de week behouden. Het is zo hard nodig in deze spannende tijd. Klik hier voor een inkijkje in hoe we dat aanpakken! 

Daar waar Leonie binnen de 1,5m afstand raakt bij het uitleggen op jouw coverlockmachine, zal zij een aanwijsstok gebruiken en een faceshield dragen. We adviseren deelnemers een mondkapje te dragen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@atelierkleurstof.nl met daarin jouw gewenste tijdstip, je naam en telefoonnummer.

Opgelet! De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers – na betaling ben je verzekerd van een plekje. Aanmeldingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid op de workshop. Wij doen altijd ons uiterste best om jouw plaats nog in te vullen, indien dat lukt, dan wordt het inschrijvingsgeld wel terugbetaald. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.