Kom je eigen kinderkleding, volwassen kleding of accessoires maken in onze wekelijkse naailessen! Op onze inspirerende locatie bij de Meelfabriek in Leiden ga je gezellig en ontspannen aan de slag in een kleine vaste groep.

Je leert hoe je van een bestaand patroon tot een volwaardig kledingstuk of accessoire komt: op je eigen niveau en tempo. Je zult verbaasd zijn hoe snel je het leert. Al direct maak je iets heel moois en ben je gevorderde, dan helpen we je aan die handige kneepjes die het zoveel leuker maken. Neem een inkijkje via deze video!

Rooster 

Op onderstaand rooster vind je alle naailessen die we wekelijks verzorgen. De “naailes kinderkleding” is gefocust op het (leren) maken van kinderkleding en accessoires. De “naailes algemeen” is gefocust op zelfmaakmode en accessoires – hier kun je ook kinderkleding maken naar eigen keus. De “kindernaailes” is gefocust op kinderen vanaf 8 jaar (groep 5) die met de naaimachine willen leren naaien.

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Klik op het icoon voor meer informatie per les:

Voor kinderen en volwassenen bieden we wekelijks les aan in vaste groepjes. Wil je liever 1-op-1 begeleiding dan is er ook privéles mogelijk.

Notabene: Zit er niet direct een type naailes bij dat je zoekt? Bekijk dan onze eenmalige workshops eens!

atelier handicraft handwerk kinderkleding naaimachine naaicursus workshop haken poortgebouw cursus naaimachine naailes leiden naaimachine garen naailes haakles naaien naailessen haaklessen cursus