Je hebt net een (over)lockmachine maar weet nog niet goed wat ie kan? Of je hebt er al langer een maar zou er graag iets meer mee doen dan recht toe recht aan locken? Dan is deze workshop iets voor jou. Je leert omgaan met je machine, alle soorten steken en krijgt veel handige tips. De workshop is geschikt voor alle merken en soorten lockmachines. Met een groepje van maximaal 8 deelnemers leg je in deze 5 uur durende workshop een hele goede basis voor werken met jouw eigen lockmachine!

Prijs

€ 95,- per persoon

Tijd 

De workshop staat gepland voor de volgende data in 2024:

  • Zaterdag 24 februari – 10:00 tot 15:00 – VOL
  • Zaterdag 4 mei – 10:00 tot 15:00 – 1 plek
  • Zaterdag 13 juli – 10:00 tot 15:00 
  • Zaterdag 2 november – 10:00 tot 15:00

Staat jouw moment er niet bij en wil je wel graag mee doen? Stuur ons een e-mail op info@atelierkleurstof.nl zodat we je op de hoogte kunnen houden zodra we nieuwe workshops plannen!

Wat kun je verwachten?

De workshop wordt gegeven door Leonie Vos van Atelier Avenir uit Den Bosch, een “dame met passie voor lockmachines”. Je leert, door haar grondige aanpak inclusief werkboek, je eigen machine helemaal kennen. Letterlijk alle mogelijkheden van de machine worden behandeld en Leonie helpt met haar jaren lange ervaring elke machine op weg.

Heb je al lock-ervaring? Dan heb je meestal aan deze workshop voldoende. Beginners met weinig ervaring hebben soms de behoefte de workshop later nog een keer te volgen, om de kennis op te frissen en wat dieper in te gaan op de moeilijke dingen.

Je krijgt tijdens deze workshop een zeer compleet werkboek waarin alle proeflapjes worden geplakt van de toepassingen die je in de les maakt. Dit wordt dus een handig naslagwerk, helemaal voor jouw machine.

We houden rekening met een half uur lunch pauze op eigen gelegenheid.

Inbegrepen in de prijs

  • Werkboek en benodigde materialen (stof-lapjes, scharen, lijm, tekenmateriaal, markeer materiaal etcetera).
  • Koffie, thee en lekkers.

Niet inbegrepen in de prijs

  • Je neemt je eigen lockmachine mee (denk ook aan voetpedaal, handleiding, pincet, schroevendraaier, ev. voetjes).
  • Je neemt voor op jouw lockmachine 4 verschillende kleuren garen mee en een set scherpe naalden.
  • Lunch neem je zelf mee.

Locatie

De workshop vindt plaats in ons inspirerende en gezellige atelier in het Riffellokaal van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden en openingstijden.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de lockworkshops via deze link.

Opgelet! De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers – na betaling ben je verzekerd van een plekje. Aanmeldingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid op de workshop. Wij doen altijd ons uiterste best om jouw plaats nog in te vullen, indien dat lukt, dan wordt het inschrijvingsgeld wel terugbetaald. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.