Deze zomervakantie organiseren we zomeravond naailessen in ons atelier! Een heerlijke avond naaien aan de prachtige nieuwe tuin van onze nieuwe stek bij de Meelfabriek in Leiden.

Voor diegenen die niet zes weken zonder naailes kunnen, die wat langer aaneengesloten aan een project willen werken, of voor mensen die eens willen kennismaken met naailes in ons atelier.

We gaan gaan een lange avond aan de slag: van 16:30 tot 21:15 uur. Met een pauze van 18:30 tot 19:15 om samen van een lekkere maaltijdsalade, een drankje en een (eenvoudig) dessert te genieten. Als mogelijk kunnen we samen buiten eten!

De naailes is voor zowel beginners als gevorderden. Je werkt aan je eigen project, onze docente Ingeborg helpt je waar nodig. Het is tijdens deze naailessen ook mogelijk om aan een lingerie-project te werken. In een klein groepje van maximaal 8 personen hebben we heerlijke, creatieve zomeravond(en) in het atelier!

Prijs: € 75,- per avond incl. snacks, maaltijdsalade en drankjes. (€ 50,- zonder de maaltijd).

Klik hier om je aan te melden.

Inbegrepen in de prijs

Atelier Kleurstof biedt een inspirerende grote ruimte met naai- en lockmachines, stoomstrijkijzer, hoge kniptafels, patroonbladen, patroonpapier en een gezellige stamtafel met koffie en thee. Gebruik is allemaal inbegrepen in de prijs.

Daarnaast zijn de hapjes, zomerse vegetarische maaltijdsalade en drankje inbegrepen in de prijs.

Ook bieden we een shop-in-shop van Holland Stoffenhuis met de nieuwste stoffen en fournituren.

Voor wie?

De zomeravond naailes is voor zowel beginners als gevorderden. Wil je leren om je eigen lingerie te naaien? Dat kan ook op deze avonden, Ingeborg heeft veel ervaring!

Tijd

De lessen duren van 16:30 tot 21:15, met een pauze van ongeveer 3 kwartier waarin we lekker samen (buiten) eten. De volgende data zijn beschikbaar:

  • Donderdag 13 juli – Ingeborg – VOL
  • Donderdag 20 juli – Ingeborg – VOL
  • Donderdag 27 juli – Ingeborg
  • Donderdag 3 augustus – Ingeborg
  • Donderdag 10 augustus – Ingeborg – VOL

Graag horen we je voorkeur. De naailes gaat door bij minimaal 4 deelnemers .

Op vakantie maar wel interesse? Vanaf september starten onze wekelijkse naailessen voor volwassen & kinderkleding weer – Klik hier om je aan te melden!

Locatie

De lessen vinden plaats in ons eigen Atelier Kleurstof in het Riffelokaal van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Voorbereiding

Je bedenkt van tevoren wat je wil maken en neemt hier stof en fournituren voor mee. Heb je daar graag wat hulp bij? Stuur ons een mailtje, we helpen je graag op weg.

Inschrijven

Aanmelden kan via dit formulier.

Let op: De zomeravond naailes gaat door bij minimaal 4 deelnemers. De naailes is gepland op vaste dagen. Daarna vervallen eventuele niet genoten lessen. Natuurlijk doen we ons uiterste best om rekening te houden met eventuele persoonlijke omstandigheden mochten die zich voordoen. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.