Deze zomervakantie organiseren we zomeravond naailessen in ons atelier! Voor diegenen die niet zes weken zonder naailes kunnen, die wat langer aaneengesloten aan een project willen werken, of voor mensen die eens willen kennismaken met naailes in ons atelier.

We gaan gaan een lange avond aan de slag: van 16:30 tot 21:15 uur. Met een pauze van 18:30 tot 19:15 om samen van een lekkere maaltijdsalade, een drankje en een (eenvoudig) dessert te genieten. Als het weer het toelaat, kunnen we samen buiten eten!

De naailes is voor zowel beginners als gevorderden. Je werkt aan je eigen project, onze docente Ingeborg of Maaike helpt je waar nodig. Het is tijdens de naailessen met Ingeborg ook mogelijk om aan een lingerie-project te werken. In een klein groepje van maximaal 8 personen hebben we heerlijke, creatieve zomeravond(en) in het atelier!

Prijs: € 80,- per avond incl. snacks, maaltijdsalade en drankjes. (€ 50,- zonder de maaltijd).
Wat is inbegrepen in de prijs van zomeravond naailes?

Atelier Kleurstof biedt een inspirerende grote ruimte met naai- en lockmachines, stoomstrijkijzer, hoge kniptafels, patroonbladen, patroonpapier en een gezellige stamtafel met koffie en thee. Gebruik is allemaal inbegrepen in de prijs.

Daarnaast zijn de hapjes, zomerse vegetarische maaltijdsalade en drankje inbegrepen in de prijs.


Voor wie is zomeravond naailes?

De zomeravond naailes is voor zowel beginners als gevorderden. Wil je leren om je eigen lingerie of tas te naaien? Dat kan op de avonden met Ingeborg, zij heeft veel ervaring!


Wanneer kun je meedoen met de zomeravond naailes?

De lessen duren van 16:30 tot 21:15, met een pauze van ongeveer 3 kwartier waarin we lekker samen (buiten) eten. De volgende data zijn beschikbaar:

  • Donderdag 18 juli – Ingeborg – VOL
  • Donderdag 25 juli – Ingeborg – 1 plek
  • Dinsdag 30 juli – Ingeborg – 7 plekken
  • Donderdag 1 augustus – Ingeborg – VOL
  • Dinsdag 6 augustus – Ingeborg – 7 plekken
  • Donderdag 8 augustus – Ingeborg – VOL
  • Donderdag 15 augustus – Maaike – 8 plekken
  • Donderdag 22 augsutus – Maaike – 8 plekken

Op vakantie maar wel interesse? Eind augustus starten onze wekelijkse algemene naailessen weer – Klik hier om je daarvoor aan te melden!


Wat is de locatie van de zomeravond naailes in Leiden?

De lessen vinden plaats in ons eigen Atelier Kleurstof in het Riffelokaal van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.


Hoe kun je je voorbereiden op de zomeravond naailes?

Je bedenkt van tevoren wat je wil maken en neemt hier stof en fournituren voor mee. Heb je daar graag wat hulp bij? Stuur ons een mailtje, we helpen je graag op weg. Ook hebben we een selectie fournituren en stoffen te koop, dat kan ook tijdens de avond zelf.Let op: De zomeravond naailes gaat door bij minimaal 4 deelnemers. De naailes is gepland op vaste dagen. Daarna vervallen eventuele niet genoten lessen. Natuurlijk doen we ons uiterste best om rekening te houden met eventuele persoonlijke omstandigheden mochten die zich voordoen. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.