Naast naailessen en workshops met naaimachine en stof organiseren we ook haaklessen, feestjes en zakelijke uitjes. Tijdens onze openingstijden kun je ook terecht voor een toffe selectie stoffen en fournituren én de Kylie and the Machine labels!

Hieronder een overzicht van ons aanbod op dit moment. Heb je vragen of zoek je iets anders? Mail ons op info@atelierkleurstof.nl.


Zakelijke workshops op aanvraag

Je maakt me je eigen clubje een shopper, etui of jouw eigen idee! Of ga jij voor het upcyclen van een oude spijkerbroek of sweater tot iets moois draagbaar? Voor teams van 8 tot 12 personen maken we een bedrijfsuitje op maat! Want creatief aan de slag met je handen is niet alleen heel ontspannen en gezellig: iedereen kan dit! Informeer naar de mogelijkheden via info@atelierkleurstof.nl.


Feestjes

Kom met je eigen gezelschap bij ons een feestje vieren! Je gaat met elkaar aan de slag om een unieke creatie te maken: samen of ieder voor zichzelf. Iedereen kan mee doen: beginner tot gevorderde, allemaal aan de slag met stof en de naaimachine. Denk bijvoorbeeld aan:

Eigenlijk kan alles! Informeer naar de mogelijkheden via info@atelierkleurstof.nl.

Tijdens openingstijden van ons atelier kun je altijd terecht voor mooie stoffen en fournituren. We hebben altijd alles in huis om een naaiproject van A tot Z te kunnen maken. Maar ook hebben we leuke kadootjes voor wie van naaien met de naaimachine houdt. Bijvoorbeeld de labels van Kylie and the Machine: je maakt elk project een beetje leuker met een grappig ingenaaid labeltje!


Haken

Schuif gezellig aan en ga ontspannen aan de slag om je eigen kinderkleding of accessoires te haken in de wekelijkse haaklessen! Je leert op je eigen tempo hoe je van een zelf gekozen patroon tot een volwaardig kledingstuk of accessoire komt. Aswintha van Ashi Crochet maakt van elke les een heerlijk moment van creatief geluk én je haakt altijd fijner verder!

atelier handicraft handwerk kinderkleding naaimachine naaicursus workshop haken poortgebouw cursus naaimachine naailes leiden naaimachine garen naailes haakles naaien naailessen haaklessen cursus