Naast naailessen en workshops met naaimachine en stof organiseren we ook feestjes en zakelijke uitjes. Op zondag tref je een upcycle café waar je kunt binnen lopen.

Ook vind je bij ons wekelijkse lessen en workshops van andere textiele ambachten. Georganiseerd en verzorgd door de meest gepassioneerde handwerksters uit de regio. Kortom een mooi programma aan textiele ambacht met voor ieder wat wils!

Hieronder een overzicht van ons aanbod op dit moment. Heb je vragen of zoek je iets anders? Mail ons op info@atelierkleurstof.nl.


Haken

Schuif gezellig aan onze stamtafel en ga ontspannen aan de slag om je eigen kinderkleding of accessoires te haken in de wekelijkse haaklessen! Je leert op je eigen tempo hoe je van een zelf gekozen patroon tot een volwaardig kledingstuk of accessoire komt. Aswintha van Ashi Crochet maakt van elke les een heerlijk moment van creatief geluk én je haakt altijd fijner verder!


Upcycle Café

Op zondag staat onze deur van 13u tot 17u voor je open om aan de slag te gaan met jouw upcycle project! In een ontspannen sfeer helpt Agnes je graag met ideeën en onze naaikennis. Inspiratie en voorbeelden hebben we altijd in huis. 

Bekijk meer informatie hier.


Zakelijke workshops op aanvraag

Onderstaande workshops zijn boekbaar op aanvraag. Leuk voor een bedrijfsuitje! We bespreken graag wat jullie wensen zijn en maken dan een workshop op maat voor jullie team of bedrijf. Want creatief aan de slag met je handen is niet alleen heel ontspannen en gezellig: iedereen kan dit! Informeer naar de mogelijkheden via info@atelierkleurstof.nl.

Workshops met naaimachine

Workshops met haaknaald

Onderstaande haak-workshops bieden we op elk niveau aan. Bekijk per workshop welk niveau gevraagd is:


Feestjes

Kom met je eigen gezelschap bij ons een feestje vieren! Je gaat met elkaar aan de slag om een unieke creatie te maken: samen of ieder voor zichzelf. Iedereen kan mee doen: beginner tot gevorderde, allemaal aan de slag met stof en de naaimachine. Denk bijvoorbeeld aan:

Eigenlijk kan alles! Informeer naar de mogelijkheden via info@atelierkleurstof.nl.


atelier handicraft handwerk kinderkleding naaimachine naaicursus workshop haken poortgebouw cursus naaimachine naailes leiden naaimachine garen naailes haakles naaien naailessen haaklessen cursus