Schuif gezellig aan onze stamtafel en ga ontspannen aan de slag om je eigen kinderkleding of accessoires te haken in de wekelijkse haaklessen! Je leert op je eigen tempo hoe je van een zelf gekozen patroon tot een volwaardig kledingstuk of accessoire komt. Beginners leren we stap voor stap de meest gebruikte haaksteken en al snel maak je je eigen werkstuk! Ben je een gevorderde dan helpen we je verder op weg met het leren lezen van ingewikkelde patronen en tel-tekeningen, breiden we je steken-kennis uit en leren we je de kleine handigheidjes van het haken.

We bieden wekelijks les aan in vaste groepjes. Ook heb je de mogelijkheid om met een strippenkaart gebruik te maken van ons inloop-haakcafé. Wil je liever 1-op-1 begeleiding dan is er ook privéles mogelijk. Bekijk de mogelijkheden hieronder verder:

Notabene: Zit er niet direct een type haakles bij dat je zoekt? Bekijk dan onze eenmalige haakworkshops eens!

atelier handicraft handwerk kinderkleding naaimachine naaicursus workshop haken poortgebouw cursus naaimachine naailes leiden naaimachine garen naailes haakles naaien naailessen haaklessen cursus