Tijdens onze workshops en lesreeksen ga je ontspannen en creatief aan de slag om in een of meerdere lessen jouw unieke kleding of accessoire te maken. Onder onze begeleiding heb je een heerlijk moment voor jezelf met een resultaat om trots op te zijn. Doe mee met je eigen gezelschap of geef je individueel op!


Naaitechniek reeks | Rok op maat

Heb je zin in een extra naai-uitdaging? In deze naaitechniek-reeks leer je niet alleen het naaien van de rok, maar ook hoe je zelf een basispatroon tekent!


Lingerie reeksen

Leer je eigen lingerie naaien en je hebt voor altijd de perfect passende set in huis! We bieden verschillende reeksen aan, klik op de links voor alle informatie en de geplande data:


Workshops Lockmachine & Coverlockmachine

In samenwerking met Atelier Avenir bieden we meerdere keren per jaar de workshop lockmachine en de workshop coverlockmachine aan. In deze workshops leer je alle ins en outs van jouw eigen machine, een aanrader voor elke niveau naaister! Klik op onderstaande links voor meer informatie en geplande data:


Privé workshops

Op aanvraag is alles mogelijk! Stuur ons je ideeën voor een workshop en we kijken samen hoe we er invulling aan kunnen geven. Maak jij bij ons binnenkort een shopper, upcycle sweater of een specifiek item met je eigen gezelschap?


Zomeravond naailes – nieuwe data voor 2024 volgen

Elke donderdagavond in de zomervakantie organiseren we een zomeravond naailes. Een heerlijke avond naaien aan de prachtige nieuwe tuin van onze nieuwe stek bij de Meelfabriek in Leiden.


atelier handicraft handwerk kinderkleding naaimachine naaicursus workshop haken poortgebouw cursus naaimachine naailes leiden naaimachine garen naailes haakles naaien naailessen haaklessen cursus