Tijdens een van onze workshops ga je ontspannen en creatief aan de slag om in een dagdeel/dag jouw unieke kleding of accessoire te maken. Onder onze begeleiding heb je een heerlijk moment voor jezelf met een resultaat om trots op te zijn.


Lingerie reeksen

Leer je eigen lingerie naaien en je hebt voor altijd de perfect passende set in huis! We bieden twee reeksen aan, klik op de links voor alle informatie en de geplande data:


Workshops Lockmachine & Coverlockmachine

In samenwerking met Atelier Avenir bieden we meerdere keren per jaar de workshop lockmachine en de workshop coverlockmachine aan. In deze workshops leer je alle ins en outs van jouw eigen machine, een aanrader voor elke niveau naaister! Klik op onderstaande links voor meer informatie en geplande data:


Masterclasses OSO Couture

Een unieke kans om haute-couture te naaien en je eigen garderobe aan te vullen. Klik hier voor de eerstvolgende Masterclass.


Aanbod workshops op aanvraag

Onderstaande workshops zijn boekbaar op aanvraag. Leuk voor een eigen gezelschap of mogelijk tijdens een reguliere naailes of haakles!

Workshops met naaimachine

De meeste workshops vragen een basis niveau van werken met stof en naaimachine:

We bieden onderstaande serie workshops voor beginners om je op weg te helpen met een naaimachine:

Workshops met haaknaald

Onderstaande haak-workshops bieden we op elk niveau aan. Bekijk per workshop welk niveau gevraagd is:

Notabene: Kun je de workshop naar jouw wens niet vinden, neem eens een kijkje bij onze naailessen of onze haaklessen.

atelier handicraft handwerk kinderkleding naaimachine naaicursus workshop haken poortgebouw cursus naaimachine naailes leiden naaimachine garen naailes haakles naaien naailessen haaklessen cursus