Zoek jij een kinderfeestje met een hele creatieve middag voor de jarige en vriendjes/vriendinnetjes? Bij Atelier Kleurstof zijn kinderen welkom om gezellig samen met naaimachine en stof aan de slag te gaan!

Vooraf bespreken we wat jullie gaan maken: een gymtas, een rokje of zelf ontworpen kussen, van alles is mogelijk! We kiezen tijdens het feestje de stof samen uit en gaan aan de slag met papieren patronen. Dan knippen we stof en gaan aan de slag met de naaimachine. Iedereen kan zijn eigen creatie zelf in elkaar naaien. Met een groepje van 8 ben je creatief en gezellig bezig met voor ieder zijn eigen creatie als resultaat!

Prijs: Vanaf € 35,00 per kind

Inbegrepen in de prijs

Atelier Kleurstof biedt een inspirerende grote ruimte met naai- en lockmachines, hoge kniptafels, scharen, meetgereedschap, tekenspullen en een gezellige stamtafel om lekker taart te eten met elkaar. Gebruik is allemaal inbegrepen in de prijs.

Voor wie?

Voor alle kinderen vanaf 8 jaar tot en met 12 jaar (groep 8).

Planning

Een ochtend of middag voor je kinderfeestje plannen we in overleg. Jullie creaties vragen allemaal ongeveer 2 uur creativiteit, de rest van de invulling met bijvoorbeeld taart, high-tea of lunch komt daarbij.

Vooraf bespreken we wat jullie gaan maken. Ook heb je de mogelijkheid om je kinderfeestje uit te breiden met een high-tea als lunch of tussendoor. We werken daarvoor samen met het team van Gemiva bij de Meelfabriek, zij maken high-teas naar ieders wens en budget! Afhankelijk van je keuzes bespreken we de prijs per kind.

Locatie

Het kinderfeestje vindt plaats in ons eigen Atelier Kleurstof in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Bespreken

Een kinderfeestje organiseren we vanaf 8 kinderen. We gaan er vanuit dat minimaal 1 ouder tijdens het feestje in het atelier blijft om te ondersteunen. Lijkt het je wat om bij ons je kinderfeestje te organiseren, neem dan contact op via 06-21983226 of per e-mail: info@atelierkleurstof.nl.

Opgelet! De boeking is pas definitief als jullie betaald hebben. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.