Word jij ook zo gelukkig van een creatief moment voor jezelf in een gezellige groep? Heb jij iets met haken, naaien of borduren óf wil je dat wel eens proberen? Lijkt het je leuk (of heb je het nodig) om wekelijks even van huis te zijn en in ons huiskamer-atelier met een leuke club creatief bezig te zijn? Meld je dan aan voor Club Creatief Geluk!

Elke zaterdagmiddag komt de club bij elkaar onder leiding van onze docente Aleida. Je doet mee met je eigen creatieve project, we helpen je graag aan ideeën of instructies en maken er bovenal een gezellige club van met elkaar! Zin om iets nieuws te leren óf juist aan te schuiven om dan pas te verzinnen wat voor leuks je gaat maken? Alles met haaknaald, naaimachine of borduurnaald is mogelijk: er is altijd iets te leren of iets te delen.

LET OP: de GRATIS TRY-OUT is verplaatst naar zaterdag 16 maart van 15:00 tot 16:30!

Voor wie?

De club is voor iedereen die een wekelijks creatief moment in een gezellige club kan gebruiken. Gewoon even lekker van huis weg, je gedachten vergeten door creatief bezig te zijn en andere creatievelingen ontmoeten. We zijn een vaste club die elkaar wekelijks ziet.

Wil je meedoen? Vul dan onderstaand formulier in.We nemen contact met je op om een kennismaking in te plannen. Is het een match? Dan ben je vanaf dan elke week welkom in onze club!

Aleida en Marlous
Marlous & Aleida | Club Creatief Geluk

Prijs

€ 40,- per maand*

*Mochten de kosten voor jou een probleem zijn, geef dat dan even aan bij de aanmelding via het formulier. We kunnen dan voor je bekijken of je aanmerking komt voor extra hulp hierin.

Tijd 

We komen elke week samen op zaterdag van 15:00 tot 16:30.

Let op: tijdens schoolvakanties zijn we gesloten. Deze data communiceren we vooraf met de club.

Inbegrepen in de prijs

  • Je kunt gebruik maken van ons gezellige huiskamer atelier, van alle gemakken voorzien om aan de slag te gaan! Verhoogde kniptafels, grote stamtafel, patronen en idee-boeken, naaimachines, haaknaalden, borduurnaalden en andere materialen om een project te starten zijn aanwezig.
  • Gebruik van klein materiaal: we hebben altijd een selectie borduurgaren, wol en restant stoffen voor de club klaar staan.
  • Koffie, thee, water.

Niet inbegrepen in de prijs

  • Heb je een groter eigen project? Dan neem je je eigen bijbehorende materialen mee. Ook kun je in ons atelier materialen aanschaffen en helpen we natuurlijk graag met advies in wat je nodig hebt voor je project.

Locatie

De club komt wekelijks samen in ons inspirerende en gezellige atelier in het Riffellokaal van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de club via deze link. Na je aanmelding nemen we contact op om een kennismaking te plannen. Let op: ook als je aan wil melden voor de gratis try out kun je dit formulier gebruiken. Geef dan even aan bij opmerkingen dat je interesse hebt in de try out.