Wie?

Uit liefde voor het maken van eigen creaties en om een moment voor jezelf te hebben, creëerden wij een atelier waar je terecht kunt om ontspannen aan de slag te gaan met stof en naaimachine. Een inspirerende omgeving voor ieders niveau, van beginnend tot gevorderd, jij kiest wat jij wilt leren en maken, wekelijks of in een workshop. Elke dag van de week staat er een van ons klaar om een clubje te begeleiden dat aan de meest unieke creaties werkt. Zo’n groep blijft vaak jaren iedere week komen. Want eenmaal verliefd op het zelf naaien en een fijn moment voor jezelf, hou je dat zo lang mogelijk vast!

Creatieve groet,

De naaijuffen

Mirjam van Paridon, Caroline Schumacher, Laura Vermeulen, Clarije Groffen, Annelies van Dijk, Agnes Boomsma, Maaike van Klink, Ingeborg de Lange, Aleida Bakker, Els Smitskamp, Lieke Kempen, Marleen Bosch, Marlous Nacken


Wat?


Atelier Kleurstof is een gezellige en inspirerende plek waar je all-inclusive terecht kunt om ontspannen aan de slag te gaan met naaimachine en stof om (kinder)kleding en accessoires te maken. Wees welkom en ga heerlijk aan de slag, een echt moment voor jezelf!

  • Naai- en lockmachines van goede kwaliteit
  • Grote ruimte met kniptafels en lange werktafels
  • Gezellige stamtafel met patroonbladen, haakinspiratie, koffie & thee en lekkers
  • Vaste selectie fournituren en stoffen zodat je altijd verder kunt!

Waar?

Ons inspirerende atelier vind je in het Riffellokaal van De Meelfabriek in Leiden | Maalderijstraat 2, 2312WW, Leiden. 


Parkeren: fiets of auto?

Je kunt ons vinden aan de Maalderijstraat 2. Als je met de fiets bent kun je die parkeren in de fietsenstalling naast de ingang van de binnentuin gelegen aan de Oosterkerkstraat. Wil je graag je naaimachine of zware tassen afzetten dan kun je even tot voor de deur rijden met de fiets. Zie de blauw gemaakte vlakken in onderstaande infographic voor de fietsenstallingen.

Je kunt de auto parkeren in de Meelfabriek parkeergarage met de ingang tegenover het Lakenplein óf voor een lager tarief in de wijk zoals aangegeven in het rood op onderstaande infographic. Als dat prettig is kun je je naaimachine voorafgaand aan het parkeren afgeven in het atelier – je kunt tot voor de rood-witte paaltjes aan de kant van dee Oosterkerkstraat rijden en even kort parkeren! 


Openingstijden

Maandag: 10:00 – 17:00
Dinsdag: 10:00 – 17:00 
Woensdag: 10:00 -17:00
Donderdag: 10:00 -17:00
Vrijdag: 10:00 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 14:30

Het kan zijn dat we tussentijds de hort op zijn voor nieuwe ritsen of andere inkopen. Wil je echt even wat langer binnenkomen of aanschuiven? Bel of mail dan even van te voren!


VRAGEN OF MEER INFORMATIE

De koffie en thee staan altijd klaar aan onze stamtafel, wees welkom! Maar neem ook gerust contact met ons op als je anderszins vragen hebt of een specifiek verzoek: 06-21983226


E-mail: info@atelierkleurstof.nl
Facebook: @atelierkleurstof
Instagram: #atelierkleurstof


Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van ons atelier!

* indicates required

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bekijk onze algemene voorwaarden hier


atelier handicraft handwerk kinderkleding naaimachine naaicursus workshop haken poortgebouw cursus naaimachine naailes leiden naaimachine garen naailes haakles naaien naailessen haaklessen cursus