Wie?
Wij zijn Monique, Aswintha en Marlous en hebben een passie voor werken met stof & naaimachine en haaknaald & draad! De ontspanning, plezier en voldoening die het geeft wensen we iedereen toe. Daarom nodigen we jou graag uit dat te komen ervaren in ons atelier tijdens de workshops of lessen of gewoon tijdens het vrije inloop café. We heten je van harte welkom in Atelier Kleurstof voor creatief geluk – een ontspannen plek waar de tijd even stil kan staan voor jezelf!

Naast het geven van workshops, naailessen en haaklessen,werken we ook graag aan onze eigen collectie. Monique werkt aan de KOALA-lijn en Marlous aan de OMOOI-lijn. Beiden collecties zijn ook te vinden in ons atelier. Aswintha maakt met haar haaknaald kinderkleding en accessoires van de meest vrolijke kleuren draad!

 

Wat?
Atelier Kleurstof is een gezellige en inspirerende plek waar je all-inclusive terecht kunt om ontspannen aan de slag te gaan met naaimachine en stof, haaknaald en draad om kinderkleding en accessoires te maken. Wees welkom en ga heerlijk aan de slag, een echt moment voor jezelf!

  • Naai- en lockmachines van goede kwaliteit
  • Grote ruimte met kniptafels en lange werktafels
  • Gezellige stamtafel met patroonbladen, haakinspiratie, koffie & thee en lekkers
  • Shop-in-shop met wisselende selectie kinderstoffen van Holland Stoffenhuis
  • Vaste selectie fournituren en haaknaalden zodat je altijd verder kunt!

Waar?
Op dit moment zijn we hard aan de slag om te openen in het Poortgebouw van de Meelfabriek in Leiden | Meelfabriekplein 1, Leiden. Je kunt ons al bezoeken, we bieden al les en workshops aan en maken ondertussen ons atelier elke dag een stukje mooier en gezelliger!

Onze openingstijden zijn:
Maandag: op aanvraag
Dinsdag: 9:30 – 17:00 
Woensdag: 9:30 -17:00
Donderdag: 9:30 -17:00
Vrijdag: 9:30 – 17:00
Zaterdag: op aanvraag

Het kan zijn dat we tussentijds de hort op zijn voor nieuwe ritsen of andere inkopen. Wil je echt even wat langer binnenkomen of aanschuiven? Bel dan even van te voren! In de avonduren zijn we geopend wanneer er les is. Bekijk onze agenda om te zien wat er wanneer te doen is.