Wie?

Wij zijn Monique, Aswintha en Marlous en hebben een passie voor werken met stof & naaimachine en haaknaald & draad! De ontspanning, plezier en voldoening die het geeft wensen we iedereen toe. Daarom nodigen we jou graag uit dat te komen ervaren in ons atelier tijdens de workshops of lessen of gewoon tijdens het vrije inloop café. We heten je van harte welkom in Atelier Kleurstof voor creatief geluk – een ontspannen plek waar de tijd even stil kan staan voor jezelf!

We werken voor de naailessen samen Annelies van Dijk, Mirjam van Paridon, Caroline Schumacher, Laura Vermeulen, Carolina Schapira, Clarije Groffen, Agnes Boomsma. Allemaal met veel ervaring in het vak op verschillende gebieden! Klik op de verschillende namen voor een korte introductie.

Wat?


Atelier Kleurstof is een gezellige en inspirerende plek waar je all-inclusive terecht kunt om ontspannen aan de slag te gaan met naaimachine en stof, haaknaald en draad om kinderkleding en accessoires te maken. Wees welkom en ga heerlijk aan de slag, een echt moment voor jezelf!

  • Naai- en lockmachines van goede kwaliteit
  • Grote ruimte met kniptafels en lange werktafels
  • Gezellige stamtafel met patroonbladen, haakinspiratie, koffie & thee en lekkers
  • Shop-in-shop met wisselende selectie kinderstoffen van Holland Stoffenhuis
  • Vaste selectie fournituren en haaknaalden zodat je altijd verder kunt!

Waar?

Ons nieuwe inspirerende atelier vind je in het Poortgebouw van De Meelfabriek in Leiden | Meelfabriekplein 1, 2312LK, Leiden. 

Openingstijden

Maandag: op aanvraag
Dinsdag: 10:00 – 17:00 
Woensdag: 10:00 -17:00
Donderdag: 15:00 -17:00
Vrijdag: 15:00 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 13:00

Het kan zijn dat we tussentijds de hort op zijn voor nieuwe ritsen of andere inkopen. Wil je echt even wat langer binnenkomen of aanschuiven? Bel of mail dan even van te voren!

Vragen of meer informatie?

De koffie en thee staan altijd klaar aan onze stamtafel, wees welkom! Maar neem ook gerust contact met ons op als je anderszins vragen hebt of een specifiek verzoek: 06-54151224


E-mail: info@atelierkleurstof.nl
Facebook: @atelierkleurstof
Instagram: #atelierkleurstof

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden, meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden hier

atelier handicraft handwerk kinderkleding naaimachine naaicursus workshop haken poortgebouw cursus naaimachine naailes leiden naaimachine garen naailes haakles naaien naailessen haaklessen cursus