Wil je graag met een-op-een begeleiding aan de slag omdat je een specifiek (intensiever) project hebt? Dat kan in een privé naailes. We gaan dan samen met jou aan de slag om je eigen project met de naaimachine te maken. Je kunt oneindig vragen stellen en we bieden alle hulp en begeleiding om jou goed verder te helpen: van stofadvies en patroontekenen tot handige technieken om je project mooi af te werken.

Prijs: € 100,00 per les van 2 uur 

Inbegrepen in de prijs

Atelier Kleurstof biedt een inspirerende grote ruimte met naai- en lockmachines, stoomstrijkijzer, hoge kniptafels, patroonbladen, patroonpapier, scharen, meetgereedschap, tekenspullen en een gezellige stamtafel met koffie en thee. Gebruik is allemaal inbegrepen in de prijs.

Ook bieden we een shop-in-shop van Holland Stoffenhuis met de nieuwste kinderstoffen en fournituren. Eigenlijk alles is er te vinden om jouw kinderkleding of accessoires tot de mooiste creatie te maken! Heerlijke lunch als onderbreking van het werk of na de les is verkrijgbaar bij lunchroom Het Slachthuis, te vinden tegenover ons atelier in hetzelfde pand.

Tijd

Deze lessen zijn op afspraak in te plannen, indien gewenst ook achter elkaar in blokken van 4 uur zodat je grotere vooruitgang kunt boeken met je project. Op de maandagmorgen en de dinsdagmorgen is het atelier gereserveerd voor privé lessen, andere tijden zijn te bespreken op basis van beschikbaarheid. We maken er een heerlijk moment voor jezelf van.

Locatie

De privé naailes vindt plaats in ons inspirerende en gezellige atelier in het Poortgebouw van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaande button of per e-mail: info@atelierkleurstof.nl
De inschrijving is pas definitief nadat je betaald hebt.

Opgelet!  De naailes is te annuleren tot 24 uur van te voren, in overleg zoeken we een nieuwe datum die valt binnen 30 dagen na de afgesproken les. Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij afwezigheid op de privé naailessen. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.