Naast het maken van lingerie is badkleding een leuke nieuwe uitdaging! Onze docentes Ingeborg en Mirjam delen graag hun jarenlange ervaring in deze workshops!

In deze reeks maak je een bikiniset* in jouw eigen maat. We werken met basispatronen die in ons atelier aanwezig zijn en die je in de eerste les in jouw maat overtrekt. De bikinitop is een bralette-type zonder beugels.

We hebben pasmodellen in verschillende maten liggen zodat je die kunt vergelijken met jouw maat en die je kunt passen. De docentes helpen zo nodig met wat kleine aanpassingen aan de pasvorm. Na deze reeks kun je het model in elke stof of samenstelling die je mooi vindt gaan maken – je gaat op vakantie met leuke nieuwe sets!

We werken in kleine groepjes van maximaal 6 cursisten: een gezellig, creatief en leerzaam moment voor jezelf!

Prijs: € 135,- per persoon (inclusief materiaal-pakket)

Moeilijkheidsgraad

We gaan er bij deze workshop vanuit dat je goed met je naaimachine overweg kunt. Het is handig als je al ervaring met lingerie naaien hebt, maar het is niet perse nodig.

*Heb je heel specifieke wensen ten aanzien van het model, kleur of maak je liever een badpak, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Inbegrepen in de prijs

In de prijs is een materiaalpakket inbegrepen dat we speciaal voor deze reeks samenstellen. Speciaal elastiek en sluiting zijn in het materiaalpakket inbegrepen. Omdat bij badkleding de kleurwensen vaak wat specifiek zijn zullen we alleen effen kleuren aanbieden. Geef vooral ook op welke kleur je voorkeur zou hebben.

Atelier Kleurstof biedt een inspirerende grote ruimte met naai- en lockmachines, (stoom)strijkijzer, hoge kniptafels, patronen, patroonpapier en een gezellige stamtafel met koffie en thee. Gebruik is allemaal inbegrepen in de prijs. 

Tip: Het beste gebruik je je eigen naaimachine – daarmee ben je vertrouwd en zul je makkelijker door kunnen werken.

Tijd 

Deze workshops worden gegeven in reeksen van 3 lessen. Je doet mee in een vaste kleine groep (maximaal 6 cursisten):

  • Maandagochtend 10:00-12:00 uur
    • Data: op aanvraag
  • Vrijdagavond 19:45-21:45 uur
    • Data: op aanvraag
  • Dag-reeks 10:00 – 14:30 (incl. half uur lunchpauze)
    • Data: op aanvraag

Voor meer informatie over de reeks Lingerie algemeen, klik hier.

Tip: Neem een (redelijk) goed zittende bikini mee zodat je de maat van onze pasmodellen ook daarmee kunt vergelijken.

Locatie

De badkleding-reeks vindt plaats in ons inspirerende en gezellige atelier in het Riffellokaal van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Inschrijven

Inschrijven per e-mail: info@atelierkleurstof.nl. Vermeld je naam, e-mail, telefoon en de gewenste reeks waar je aan mee zou willen doen. Stuur ons ook graag de maten van de lingerie die je zou willen maken.

Opgelet! De badkleding reeks gaat door bij minimaal 4 cursisten en is gepland op vaste dagen. Daarna vervallen eventuele niet genoten lessen. Voorafgaand aan de reeks ontvang je een factuur die je voldoet uiterlijk 1 week voor de start van de reeks. Natuurlijk doen we ons uiterste best om rekening te houden met eventuele persoonlijke omstandigheden mochten die zich voordoen. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.