Onze deelname als “expositie” locatie aan het textielfestival 2020 liep anders dan verwacht door Corona. Maar met deze online versie, uiteindelijk in 2021, kunnen we misschien wel meer mensen dan ooit laten zien wat voor prachtige kunst uit de verschillende vormen van textiele ambacht ontstaan kan! Het festival is gratis, je kunt rondklikken in de unieke online omgeving. 

Hieronder de links naar de kunst waarvan de video opgenomen is in het Ketelhuis van de Meelfabriek. Marijke van Welzen met “Art to Wear” en de TeQStiel groep met een expositie van quilt-plunje zakken met als thema “Over grenzen”. En een leuk stukje video dat is opgenomen over en in ons atelier voor naailessen: lekker binnenkijken dus! Onderaan dit bericht de algemene link. Veel plezier met rondkijken!

 

Creatieve groet,


De dames van Atelier Kleurstof