Tijdens de persconferentie van 11 mei hebben we gehoord dat we met grote kans weer naailes mogen geven vanaf woensdag 19 mei! Het atelier staat al helemaal klaar om weer te starten en wij ook! Nieuwe stoffen, nieuwe patronen, schone tafels en vooral heel veel zin om iedereen weer te helpen met de mooiste creaties.  Je kunt de eerste naailes al noteren met potlood in de agenda. De lesdata zijn geupdate en te vinden in het online rooster. *

Alles uiteraard Corona-proof: klik hier om te zien hoe dat ook al weer ging.

Iedereen die al les had of aangemeld is voor een plekje krijgt van ons uiterlijk 15 mei bericht.

Had je nog niet eerder les bij ons en heb je zin gekregen om eindelijk jezelf die naailessen te gunnen & verder te komen met je naaimachine dan tot nu gelukt is? Er zijn nog een aantal plekjes in verschillende groepen, voor zowel de kids (8 – 12), tieners (>12) als de volwassenen. Bekijk de mogelijkheden hier en stuur ons een bericht met jouw voorkeur voor tijd in de week, dan bekijken we samen wanneer ook jij kunt beginnen.

Creatieve groet, de dames van Atelier Kleurstof

 

*Mochten de versoepelingen van de maatregelen nog op “pauze” gezet worden door de overheid, dan hoor je het direct van ons. Maar laten we hopen dat deze kleine lettertjes voor niets hier staan ;).