Heb je zelf een leuk idee voor een workshop? Op aanvraag kan (bijna) alles bij Atelier Kleurstof! Laat ons je voorkeuren weten: wat je wilt maken en met hoeveel je bent, of je er een maaltijd bij wil nuttigen, noem maar op! Samen kijken wat er mogelijk is en hoe we dit gaan vormgeven. Ook helpen we uiteraard met patroon- en stofkeuze als je dit fijn vindt. Samen met jou en jouw vrienden/vriendinnen/familie/collega’s maken we er een gezellige workshop van!

Prijs: Op aanvraag

Inbegrepen in de prijs

Atelier Kleurstof biedt een inspirerende grote ruimte met naai- en lockmachines, stoomstrijkijzer, hoge kniptafels, patroonbladen, patroonpapier, scharen, meetgereedschap, tekenspullen en een gezellige stamtafel met koffie en thee. Gebruik is allemaal inbegrepen in de prijs.

Ook bieden we een shop-in-shop van Holland Stoffenhuis met de nieuwste kinderstoffen en fournituren. Eigenlijk alles is er te vinden om jouw kinderkleding of accessoires tot de mooiste creatie te maken! Heerlijke lunch als onderbreking van het werk of na de les is verkrijgbaar bij de lunchroom die te vinden is tegenover ons atelier in hetzelfde pand.

Tijd

De workshop is op afspraak in te plannen.

Locatie

De privé workshop vindt plaats in ons inspirerende en gezellige atelier in het Riffellokaal van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Inschrijven

Inschrijven kan via een mailtje naar info@atelierkleurstof.nl. Vermeldt je idee van de workshop en met hoeveel je bent, dan kijken we samen naar de invulling en de tijd van de workshop.
De inschrijving is pas definitief nadat je betaald hebt.

Opgelet!  De naailes is te annuleren tot 24 uur van te voren, in overleg zoeken we een nieuwe datum die valt binnen 30 dagen na de afgesproken les. Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij afwezigheid op de privĂ© naailessen. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.