NAAIJUF – OPEN SOLLICITATIE

Naailes geven op ons nieuwe plekje is een feestje: werkelijk alles in huis om met jouw groep cursisten heerlijk aan de slag te gaan. Is het naaien van kleding en accessoires voor jou een passie en misschien al wel een uit de hand gelopen hobby? Ben je autodidact of heb je juist een opleiding gedaan waardoor je met bijna elke stof of patroon wel raad weet? Heb je er plezier in om jouw kennis en kunde met eenthousiasme te delen in onze naailessen?

Dan zoeken we misschien wel jou! Stuur een berichtje naar info@atelierkleurstof.nl zodat we een afspraak kunnen maken om eens te kletsen.

✂️ Naaidiploma’s zijn niet perse nodig: passie voor naaien én plezier in het delen van je kennis is een must.

✂️ Je werkt als zelfstandige met je eigen lesgroep, maar samen vormen we het atelier én een gezellig team.

✂️ Op dit moment zoeken we iemand die wekelijks op zondag les zou willen geven.


VRIJWILLIGER BEGELEIDING NAAIEN MET TEAM MEELFABRIEK GEMIVA

Voor onze samenwerking met Team Meelfabriek van Gemiva zijn we per direct op zoek naar een vrijwilliger die 2 a 3 uur per week kan helpen in het begeleiden van het Team Meelfabriek tijdens het werken met de naaimachine. Je helpt mee met het maken van eenvoudige projectjes en begeleidt het werken met de naaimachine. Heb je basis ervaring met de naaimachine en vind je het leuk om te helpen? Stuur ons een berichtje!


STAGE

Heb je raakvlakken met stoffen, naaien met de naaimachine en/of retail (stoffen en fournituren) in je opleiding? Lijkt het jou leuk om in een dynamisch atelier met veel klant contact meer te leren en mee te helpen? Stuur ons een berichtje en we kijken samen of we een stage plek voor je kunnen inrichten.


VRIJWILLIGER NAAILES KIDS en tieners


Tijdens de naailessen voor kids & tieners is een extra paar handen en ogen fijn in de begeleiding. Vind je het leuk om met kinderen te werken en heb je ervaring met naaimachine en stof? Stuur ons dan een berichtje en we kijken samen of je als vrijwilliger kunt meehelpen in een van onze kids & tiener naailessen.


ANDERE VRAGEN OF MEER INFORMATIE?

De koffie en thee staan altijd klaar aan onze stamtafel, wees welkom! Maar neem ook gerust contact met ons op als je anderszins vragen hebt of een specifiek verzoek: 06-21983226


E-mail: info@atelierkleurstof.nl
Facebook: @atelierkleurstof
Instagram: #atelierkleurstof


atelier handicraft handwerk kinderkleding naaimachine naaicursus workshop haken poortgebouw cursus naaimachine naailes leiden naaimachine garen naailes haakles naaien naailessen haaklessen cursus