In de zomervakantie organiseren we extra lange naailessen op de woensdag in ons atelier! Voor diegenen die niet zes weken zonder naailes kunnen, die wat langer aaneengesloten aan een project willen werken, of voor mensen die eens willen kennismaken met naailes in ons atelier.

We gaan gaan elke woensdag aan de slag: van 9:30 tot 15:30. Met een pauze van 11:30 tot 12:30 waarin we genieten van een lekkere vegetarische lunch met lekker drankje bereid door onze collega’s van Team Meelfabriek Gemiva. Als het weer het toelaat, kunnen we samen buiten eten!

De naailes is voor zowel beginners als gevorderden. Je werkt aan je eigen project, onze docente Maaike helpt je waar nodig. In een klein groepje van maximaal 10 personen hebben we heerlijke, creatieve woensdagen(en) in het atelier!

Prijs: € 65 ,- per dag incl. koffie/thee/lekkers en lunch en drankjes. (€ 50,- zonder de lunch).
Wat is er inbegrepen in de prijs van zomernaailes XL?

Atelier Kleurstof biedt een inspirerende grote ruimte met naai- en lockmachines, stoomstrijkijzer, hoge kniptafels, patroonbladen, patroonpapier en een gezellige stamtafel met koffie en thee. Gebruik is allemaal inbegrepen in de prijs.

Daarnaast zijn koffie, thee, water, en de vegetarische lunch met lekker drankje inbegrepen in de prijs.


Voor wie is zomernaailes XL?

De zomernaailes XL is voor zowel beginners als gevorderden.


Wanneer kun je meedoen aan de zomernaailes XL?

De lessen duren van 9:30 tot 15:30, met een pauze van ongeveer een uur waarin we lekker samen (buiten) lunchen. De volgende data zijn beschikbaar:

  • Woensdag 17 juli – 9:30 tot 15:30
  • Woensdag 24 juli – 9:30 tot 15:30
  • Woensdag 31 juli – 9:30 tot 15:30
  • Woensdag 7 augustus – 9:30 tot 15:30
  • Woensdag 14 augustus – 9:30 tot 15:30
  • Woensdag 21 augustus – 9:30 tot 15:30

Graag horen we je voorkeur. De naailes gaat door bij minimaal 6 deelnemers .


Waar is de zomer naailes XL in Leiden?

De lessen vinden plaats in ons eigen Atelier Kleurstof in het Riffelokaal van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.


Hoe kun je voorbereiden op ze zomernaailes XL?

Je bedenkt van tevoren wat je wil maken en neemt hier stof en fournituren voor mee. Heb je daar graag wat hulp bij? Stuur ons een mailtje, we helpen je graag op weg. Ook hebben we een selectie fournituren en stoffen te koop, dat kan ook tijdens de naailes zelf.Let op: De zomernaailes XL gaat door bij minimaal 6 deelnemers. De naailes is gepland op vaste dagen. Daarna vervallen eventuele niet genoten lessen. Natuurlijk doen we ons uiterste best om rekening te houden met eventuele persoonlijke omstandigheden mochten die zich voordoen. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.