Klaar voor de zomer in een jurkje precies gemaakt zoals je wilt! Dit zwierende model is bijzonder geschikt voor tricot – heerlijk soepele stof voor in de zomer. Met liefde zelf gemaakt zit dit jurkje altijd lekker! Leuk voor jezelf creatief aan de slag gaan of als origineel samen-doe-cadeau. Beschikbaar van maat 80 tot en met maat 134. Met een groepje van maximaal 7 deelnemers ben je heel ontspannen bezig met een heerlijke zomerjurkje als resultaat!

Prijs: Prijs op aanvraag

Moeilijkheidsgraad

De workshop is geschikt voor gevorderde beginners. Je hebt wat ervaring met het naaien op de naaimachine. Je weet hoe je een naaimachine inrijgt en gebruikt. Je hebt in de afgelopen twee jaar op een naaimachine genaaid. Bekijk hier of je voldoende ervaring hebt voor dit niveau.

Inbegrepen in de prijs

Gebruik van de naaimachine
Gebruik van de overlockmachine
Gebruik van scharen, spelden, meetlint, markeermateriaal en stoomstrijkijzer
Ruim koffie, thee en lekkers
Het patroon in jouw gewenste maat op papier & een werk instructie

Niet inbegrepen in de prijs

Stof, garen en fournituren zijn niet inbegrepen. Deze kunnen bij de shop-in-shop van het Holland Stoffenhuis in ons atelier gekocht worden.

Technieken

Werken met rekbare stoffen
Zomen van tricot stof
Aanzetten van boordje

Tijd

We maken er een heerlijke dag voor jezelf van en werken van 9:30 tot 15:00 met een half uur lunch pauze. Heerlijke lunch als onderbreking van het werk is verkrijgbaar bij lunchroom Het Slachthuis, te vinden tegenover ons atelier in hetzelfde pand.

Mocht het niet lukken binnen de tijd dan ben je welkom tijdens het inloop-naaicafé op woensdagochtend en vrijdagochtend.

Meld je aan via de button onderaan de pagina – dan zoeken we samen met jou een goede datum. Kom je graag met een door jou samengestelde groep? Neem contact op via info@atelierkleurstof.nl of 06-21983226.

Voorbereiding

Vooraf bespreken we de benodigde maat van het patroon (80/86, 92/98, 104/110, 116/122, 128/134). Dan haal je op afspraak het papieren patroon op in het atelier en bespreken we de benodigde stof, garen en fournituren samen. Deze kunnen bij de shop-in-shop van het Holland Stoffenhuis in het atelier gekocht worden. Het papieren patroon knip je uit vooraf aan de workshop.

Locatie

De workshop vindt plaats in ons inspirerende en gezellige atelier in het Poortgebouw van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaande button of per e-mail: info@atelierkleurstof.nl
De inschrijving is pas definitief nadat je betaald hebt. De workshop start bij minimaal 4 inschrijvingen.

Deze workshop is voor volwassenen. De workshop-mogelijkheden met kinderen (vanaf 8 jaar) zijn anders, graag even contact opnemen om te bespreken wat kan voor uw kinderen!

Opgelet! Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid op de workshop. Wij doen altijd ons uiterste best om jouw plaats nog in te vullen, indien dat lukt, dan wordt het inschrijvingsgeld wel terugbetaald. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.