Tijdens deze workshop reeks maken we de Rea zomerjurk, een gratis patroon van Bel Etoile. Rea is een heerlijk comfortabele en stijlvolle jurk, geschikt voor ieder figuur. 

Afhankelijk van wat je het mooist vindt, kan je kiezen tussen een V-hals of een ronde hals aan het voorpand. Draag de jurk met taille-lint om je taille te accentueren of om er eentje te creëren. Je kan Rea ook dragen zonder taille-lint. Het patroon is beschikbaar in de maten 34 tot 50.

Met een groepje van maximaal 8 cursisten heb je een creatief en gezellig moment voor jezelf met een mooie jurk als resultaat. De lessen worden verzorgd door Caroline Schumacher.

Prijs: 5 lessen van 2 uur voor € 97,50

Na de eerste les koop je een strippenkaart voor 5 lessen, die kun je gebruiken tijdens de 6 lesmomenten van deze reeks op je vaste tijdstip/groep. Wil je alle 6 de lessen volgen, dan kun je de laatste les apart afrekenen.

Inbegrepen in de prijs
Atelier Kleurstof biedt een inspirerende grote ruimte met naai- en lockmachines, stoomstrijkijzer, hoge kniptafels, patroonbladen, patroonpapier en een gezellige stamtafel met koffie en thee. Gebruik is allemaal inbegrepen in de prijs. Let op: In verband met de Corona maatregelen vragen we tijdelijk iedereen zoveel mogelijk met eigen meegebracht materiaal te werken.

Ook bieden we een shop-in-shop van Holland Stoffenhuis met de nieuwste stoffen en fournituren.

Voor wie?

Deze reeks is zeer geschikt voor beginnende naaisters.

Tijd
We verwachten dat je 5 lessen nodig hebt – de volgende data zijn beschikbaar:

  • Vrijdagavond 19:30 – 21:30 | 3/7 – 10/7 – 17/7 – 24/7 – 31/7 – 7/8 | VOL

We gaan er vanuit dat je aanwezig bent, afmelden kan tot 15:00 op de dag van de les.

Op vakantie maar wel interesse? Vanaf september 2020 starten twee groepen met wekelijkse lessen voor volwassen & kinderkleding – daar kun je ook al voor aanmelden. Klik hier.

Locatie
De lessen vinden plaats in ons eigen Atelier Kleurstof in het Poortgebouw van de Meelfabriek in Leiden. Door de grote ruimte kunnen we deze reeks volledig Corona-proof aanbieden – we informeren je over onze maatregelen na aanmelden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Voorbereiding

Je downloadt zelf het gratis patroon hier. Je kan dit zelf printen op A4 formaat of laten printen in een copy shop op A0 formaat.

De stoffen en fournituren dien je vooraf aan te schaffen. Na aanmelding nemen we contact op om te bespreken wat handig is om te kopen.

Inschrijven
Inschrijven per e-mail: info@atelierkleurstof.nl. Vermeld je naam, e-mail, telefoon en de gewenste data die je mee zou willen doen.

Opgelet! De zomerreeks gaat door bij minimaal 4 cursisten. De zomerreeks is gepland op vaste dagen. Daarna vervallen eventuele niet genoten lessen. Natuurlijk doen we ons uiterste best om rekening te houden met eventuele persoonlijke omstandigheden mochten die zich voordoen. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.