Tijdens deze mini-cursus leer je de basisbeginselen van het haken: hoe maak je een opzetlus, hoe houd je je draad op spanning, hoe haak je op een ontspannen manier. Daarbij leren we je de 3 meest gebruikte steken. Én, hoera; je maakt op deze manier óók nog eens je je eigen vlaggenlijn! Na deze cursus heb je een gedegen basis van het haken onder de knie en kun je verder met een eigen project.

Prijs: Prijs op aanvraag

Moeilijkheidsgraad
Deze cursus is specifiek gericht op beginners. Als je lang geleden gehaakt hebt en je kennis en vaardigheden weer op wilt halen, ben je natuurlijk ook welkom!

Inbegrepen in de prijs
Garens, patroon, documentatie, gebruik van haaknaalden en ander haakgereedschap, koffie & thee.

Technieken
Opzetlus
Opzetketting
Vasten
Stokjes
Halve stokjes

Tijd
We maken er een heerlijk moment voor jezelf van en werken twee avonden van 20:00 tot 22:00. Na de 1e cursusavond krijg je wat huiswerk mee! Mocht het je niet lukken om binnen de tijd je werkstuk af te krijgen dan ben je welkom tijdens het inloop-haakcafé op vrijdagochtend.

Meld je aan via de button onderaan de pagina – dan zoeken we samen met jou een goede datum. Kom je graag met een door jou samengestelde groep? Neem contact op via info@atelierkleurstof.nl of 06-21983226.

Locatie
De Mini cursus voor beginners vindt plaats in ons eigen Atelier Kleurstof in de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Inschrijven
Inschrijven kan via onderstaande button of per e-mail: info@atelierkleurstof.nl

De inschrijving is pas definitief nadat je betaald hebt. De mini cursus beginners start bij minimaal 4 inschrijvingen.

Opgelet! Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid op de workshop. Wij doen altijd ons uiterste best om jouw plaats nog in te vullen, indien dat lukt, dan wordt het inschrijvingsgeld wel terugbetaald. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.