Is voor jou de naaimachine nog onbekend terrein maar heb je veel zin om aan de slag te gaan? Dan is deze beginners workshop de perfecte start! Ontspannen nemen we in twee uur de nodige basics van de naaimachine & werken met stof door. Je leert vlaggetjes voor aan je eigen vrolijke vlaggenlijn te maken! Na deze workshop ben je een gevorderde beginner.

De beginners workshop volg je tijdens het inloop-naaicafé – we maken extra tijd en ruimte om je goed op weg te helpen. Je kunt deze workshop altijd doen, er is geen minimaal aantal deelnemers. Ook is de workshop inclusief stof, koord en fournituren, we werken met kleine lapjes katoen. Na deze workshop neem je jouw vlaggen mee en werk je verder tot je vlaggenlijn zo langs is als jij wilt!

Prijs: € 42,50 per persoon

Moeilijkheidsgraad
De workshop is voor beginners. Na deze workshop ben je een gevorderde beginner!

Inbegrepen in de prijs
Gebruik van de naaimachine
Gebruik van scharen, spelden, meetlint, markeermateriaal en stoomstrijkijzer 
Ruim koffie, thee en lekkers
Stof gebruik, fournituren en vlaggenlijn koord
Het patroon op papier & een werk instructie

Technieken
Inrijgen van de naaimachine
Werken met naadtoeslag
Rechte lijnen stikken
Werken met stof en papieren patroondelen

Tijd
We maken er een heerlijk moment voor jezelf van en werken van 09:30 tot 11:30. Heb je het te pakken en wil je langer blijven hangen of een keer terugkomen, dat kan tijdens het inloop-naaicafé op de woensdagochtend en vrijdagochtend.

Geplande workshops:

  • Vrijdag 8 maart 2019
  • Vrijdag 15 maart 2019
  • Woensdag 10 april 2019
  • Woensdag 8 mei 2019
  • Vrijdag 24 mei 2019
  • Woensdag 5 juni 2019
  • Vrijdag 21 juni 2019
  • Vrijdag 5 juli 2019
  • Woensdag 17 juli 2019

Kom je graag op een ander moment of met een door jou samengestelde groep? Neem contact op via info@atelierkleurstof.nl of 06-54151224.

Locatie
De workshop vindt plaats in ons inspirerende en gezellige atelier in het Poortgebouw van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Inschrijven
Inschrijven kan via onderstaande button of per e-mail: info@atelierkleurstof.nl
De inschrijving is pas definitief nadat je betaald hebt.

Deze workshop is voor volwassenen. De workshop-mogelijkheden met kinderen (vanaf 8 jaar) zijn anders, graag even contact opnemen om te bespreken wat kan voor uw kinderen!

Opgelet! Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid op de workshop. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.