Een heerlijk zacht vestje in precies de kleuren die je mooi vindt! Dit vestje draagt heerlijk in het voorjaar buiten of lekker warm binnen in de winter. Er zitten veel technieken in verwerkt waardoor je er lekker op los kunt haken. Natuurlijk met fijne begeleiding zodat al je steken goed terecht komt. Het vestje is te maken vanaf maat 56 tot en met maat 104.

Prijs: Prijs op aanvraag

Moeilijkheidsgraad

Deze workshop is geschikt voor een gevorderd beginnende haker. Je kunt stokjes en vasten haken.

Inbegrepen in de prijs

Garens, knopen, patroon, gebruik van haaknaalden en ander haakgereedschap, koffie & thee met lekkers.

Technieken

Rond haken
Stokjes haken
In elkaar zetten
Knoopsgat maken
Magic ring

Tijd

We maken er een heerlijk moment voor jezelf van en werken twee avonden van 20:00 tot 22:00. Na de 1e les krijg je huiswerk mee! Mocht het je niet lukken om binnen de tijd je werkstuk af te krijgen dan ben je welkom tijdens het inloop-haakcafé op vrijdagochtend.

Geplande workshops:

  • Donderdag: 11 juli & donderdag 18 juli

Kom je graag op een ander moment of met een door jou samengestelde groep? Neem contact op via info@atelierkleurstof.nl of 06-21983226.

Locatie

De workshop babyvestje haken vindt plaats in ons eigen Atelier Kleurstof in het Poortgebouw van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaande button of per e-mail: info@atelierkleurstof.nl

De inschrijving is pas definitief nadat je betaald hebt. De workshop start bij minimaal 4 inschrijvingen.

Opgelet! Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid op de workshop. Wij doen altijd ons uiterste best om jouw plaats nog in te vullen, indien dat lukt, dan wordt het inschrijvingsgeld wel terugbetaald. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.