Doe mee aan de ultieme slow-fashion naailes in ons huiskamer atelier. Neem je oude kleding uit de kast mee en vermaak het tot iets totaal nieuws! Je lievelingsbroek repareren zodat hij weer mee kan? Koop je graag vintage kleding maar wil je het graag naar je eigen maat? 

Op zondag staat onze deur van 13u tot 17u voor je open om aan de slag te gaan met jouw upcycle project! In een ontspannen sfeer helpen we je graag met ideeën en onze naaikennis. Inspiratie en voorbeelden hebben we altijd in huis. 

CORONA MAATREGELEN

Wij willen heel graag voor iedereen dat fijne moment van creatieve ontspanning in de week behouden. Het is zo hard nodig in deze spannende tijd. Klik hier voor een inkijkje in hoe we dat aanpakken! 

Voor het Upcycle Café betekent het dat we alleen open zijn op afspraak & bij een minimum van 3 deelnemers. Mail ons als je wilt komen & stay safe and sew on!

Prijs en aanmelden

Je kunt mee doen per uur of in een reeks van 3 blokken van 2 uur verdeeld over 5 weken. Het liefst vooraf even aanmelden via e-mail: info@atelierkleurstof.nl

  • Deelname per uur: €12,50 per uur
  • Deelname in een reeks van 3×2 uur: €65

Openingstijden

De deuren staan dan elke zondag open tussen 13 uur en 17 uur en Agnes zal voor je klaar staan om de mooiste creaties te maken.*

*Kijk altijd even op de website en meld je aan als je interesse hebt. Mochten we door omstandigheden niet open kunnen, dan vind je dat hier!

Inbegrepen in de prijs

Atelier Kleurstof biedt een inspirerende grote ruimte met naai- en lockmachines, stoomstrijkijzer, hoge kniptafels, scraps, upcycle inspiratie, patroonbladen, patroonpapier en een gezellige stamtafel met koffie en thee. Gebruik is allemaal inbegrepen in de prijs.

Let op: In verband met de Corona maatregelen vragen we tijdelijk iedereen zoveel mogelijk met eigen meegebracht materiaal te werken.

Ook bieden we een shop-in-shop van Holland Stoffenhuis met de nieuwste stoffen en fournituren. Eigenlijk alles is er te vinden om jouw upcycle project tot de mooiste creatie te maken!

Voor wie?

Je bent welkom van beginner tot gevorderd: je werkt op je eigen niveau aan je eigen project.

Locatie

Het upcycle café vindt plaats in ons eigen Atelier Kleurstof in het Poortgebouw van de Meelfabriek in Leiden. Door de grote ruimte kunnen we het upcycle café volledig Corona-proof aanbieden. Zie de contactpagina voor route.