We horen heel graag hoe jouw ervaringen zijn of zijn geweest in ons atelier! Vertel andere mensen over jouw naailessen, creatieve geluksmomenten, gezelligheid of andere bijzondere ervaringen die je hebt gehad. Dank je wel!

Creatieve groet,

De dames van Atelier KleurstofZelf bedenken wat je maakt is het leukst

Het is fijn dat je de ruimte hebt om te maken wat je wilt. De juf helpt me als ik een idee heb. Ik kan maken wat ik aan wil doen. De stofjes en de andere spulletjes zijn leuk om uit te kiezen. Ik heb de groene speld en al veel geleerd!

Catho Gaarlandt

Na 25 jaar weer aan de slag met stofjes, dankzij fijne hulp van Atelier Kleurstof

Het was meer dan 25 jaar geleden dat ik voor het laatst mijn naaimachine had gebruikt, dus ik wilde graag onder begeleiding weer eens aan de slag met stofjes. Precies wat ik hoopte, is gebeurd: met de hulp van een super goeie naai-juf krijg ik de slag weer te pakken. Ze helpt me waar het nodig is, en geeft handige suggesties als het kan. Mooie locatie, leuke medeleerlingen en na een mooi bloesje nu bezig met mijn jaren 70 bananenschil-banenrok 🙂 Saskia

Saskia de Vries

Leerzame en gezellige naailes

Ik ben nu een jaar geleden begonnen met deze naailessen. Ik ben begonnen bij het begin. Draad inrijgen, verschillende steken naaien, patroon tekenen en maken maar. Inmiddels ben ik meerdere verschillende tassen, korte broeken, t-shirts, truien, knuffelberen verder. Nu een jaar verder heb ik nog steeds vragen, maar leer ik elke keer weer.

Naast dat ik veel leer, is het ook nog eens heel gezellig!

Henriette Versteegen

Heerlijke naailessen

Al een paar jaar volg ik naailessen bij Atelier Kleurstof. Fijne ‘juffen’ met veel kennis die je helpen met het maken van kleding. Niet alleen rokken en jurken, maar ook tuinbroeken, jumpsuites en gevoerde winterjassen. Je werkt aan je eigen project, in je eigen tempo. Ik ben fan!

Yvonne

Geweldige naailessen

Ik heb enorm genoten van mijn naailessen! Ik had helemaal geen kennis en werd vanaf het begin goed meegenomen in de stappen. Ik heb super leuke kleertjes gemaakt voor mijn nichtjes die ze nog steeds met trots dragen!

Myrthe Vandermeer

Gezellig en leerzaam

Begonnen bij Marlous thuis aan de keukentafel en twee keer meeverhuisd naar een mooiere locatie. Knap hoe het atelier steeds professioneler is geworden, maar wel de gezellige en huiselijke sfeer heeft behouden. En wat ben ik trots als mijn meiden complimenten over hun kleding krijgen, die ik zelf genaaid heb.

Barbera

Leerzaam en gezellig!

De naailessen in het atelier zijn heel leerzaam. Je kunt binnenkomen met alleen een idee of al een project en je wordt meteen op weg geholpen. Het is heel open, waardoor je er zelf vorm aan kunt geven. Doordat het wekelijks is met een min of meer vast groepje, zijn de lessen ook erg gezellig. Daarbij is het heel fijn dat je gebruik kunt maken van al het materiaal dat er is, zodat je als beginner niet direct alles zelf hoeft aan te schaffen.

Nienke

Kindernaailessen

Super veel geleerd in korte tijd. Ik kon al heel snel zelf echt kledingstukken maken.

Leuke naaijuffen die goed en duidelijk konden uitleggen en met je meedachten.

Fijn dat er in het atelier veel spullen zijn die je kan en mag gebruiken. Zo hoefde ik zelf nog geen naaimachine te hebben.

Eline Verhaar

Lingerie naailes

Heel deskundige Ă©n gezellige, relaxte begeleiding ! Mbt de keuze uit stof en kleur : er is voor iedereen iets passends. Ik draag het met veel plezier, een echte aanrader dus!

Kitty

Leerzame lessen, kleine groepen op een prachtige locatie!

Werkelijk alles is voorhanden, goede docenten en fijne sfeer.

Alette Vink