Wil je graag met één-op-één begeleiding aan de slag omdat je een specifiek (intensiever) project hebt? Dat kan in een privé haakles. We gaan dan samen met jou aan de slag om je eigen project, op je eigen tempo te haken zoals jij het wilt. Je kunt oneindig vragen stellen en we bieden alle hulp en begeleiding om jou goed verder te helpen: garen en naald advies, patronen lezen (geschreven of teltekening), nieuwe steken leren etc.

Prijs: € 100,00 per les van 2 uur 

Inbegrepen in de prijs

Samen gaan we op zoek naar een patroon dat aansluit bij de vaardigheden die je al hebt en kijken we welke uitdaging je aan wilt gaan! Als je zelf al duidelijk weet wat je wilt (leren) haken kan dat natuurlijk ook. Ook bespreken we van tevoren welk materiaal je het beste kunt gebruiken. In het atelier gaan we dan direct aan de slag. Heerlijke lunch als onderbreking van het werk of na de les is verkrijgbaar bij lunchroom Het Slachthuis, te vinden tegenover ons atelier in hetzelfde pand.

Tijd

Deze lessen zijn op afspraak in te plannen, indien gewenst ook achter elkaar in blokken van 4 uur zodat je grotere vooruitgang kunt boeken met je project. Op de maandagmorgen en de dinsdagmorgen is het atelier gereserveerd voor privé lessen, andere tijden zijn te bespreken op basis van beschikbaarheid. We maken er een heerlijk moment voor jezelf van.

Locatie

De privé haakles vindt plaats in ons eigen Atelier Kleurstof in het Poortgebouw van de Meelfabriek Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaande button of per e-mail: info@atelierkleurstof.nl
De inschrijving is pas definitief nadat je betaald hebt.

Opgelet!  De haakles is te annuleren tot 24 uur van te voren, in overleg zoeken we een nieuwe datum die valt binnen 30 dagen na de afgesproken les. Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij afwezigheid op de privé haaklessen. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.