Is voor jou de naaimachine nog onbekend terrein maar heb je veel zin om aan de slag te gaan? Dan is deze beginners workshop de perfecte start! Ontspannen nemen we in twee uur de nodige basics van de naaimachine & werken met stof door. Je maakt al meteen een leuke en handige potlodenrol en/of stiftenrol. Na deze workshop ben je een gevorderde beginner.

De beginners workshop volg je tijdens het inloop-naaicafé – we maken extra tijd en ruimte om je goed op weg te helpen. Je kunt deze workshop altijd doen, er is geen minimaal aantal deelnemers. Ook is de workshop inclusief stof en fournituren, we werken met canvas en/of katoen.

Prijs: Prijs op aanvraag

Moeilijkheidsgraad

De workshop is voor beginners. Na deze workshop ben je een gevorderde beginner!

Inbegrepen in de prijs

Gebruik van de naaimachine
Gebruik van scharen, spelden, meetlint, markeermateriaal en stoomstrijkijzer
Ruim koffie, thee en lekkers
Stof en fournituren gebruik
Het patroon op papier & een werk instructie

Technieken

Inrijgen van de naaimachine
Werken met naadtoeslag
Rechte lijnen stikken
Werken met stof en papieren patroondelen

Tijd

We maken er een heerlijk moment voor jezelf van en werken van 09:30 tot 11:30. Heb je het te pakken en wil je langer blijven hangen of een keer terugkomen, dat kan tijdens het inloop-naaicafé op de woensdagochtend en vrijdagochtend.

Meld je aan via de button onderaan de pagina – dan zoeken we samen met jou een goede datum. Kom je graag met een door jou samengestelde groep? Neem contact op via info@atelierkleurstof.nl of 06-21983226.

Locatie

De workshop vindt plaats in ons inspirerende en gezellige atelier in het Poortgebouw van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaande button of per e-mail: info@atelierkleurstof.nl
De inschrijving is pas definitief nadat je betaald hebt.

Deze workshop is voor volwassenen. De workshop-mogelijkheden met kinderen (vanaf 8 jaar) zijn anders, graag even contact opnemen om te bespreken wat kan voor uw kinderen!

Opgelet! Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid op de workshop. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.