Heb jij ook een naaimachine (van oma?) op zolder staan en zou je er wel wat mee willen kunnen? Zie je wel eens leuke creaties langskomen en zou je dat zelf ook wel willen kunnen maken? Naaien is niet zo ingewikkeld als het lijkt, we helpen je graag op weg met jouw machine! In een online privé naailes van een uurtje neem je met een van onze docentes jouw machine helemaal door. Je leert hoe je jouw machine in rijgt, hoe alle knopjes werken, hoe je er netjes mee kunt naaien en we maken een proeflapje!

  • Docente: Op aanvraag
  • Tijd: Op aanvraag – 1 uur
  • Niveau: Beginners
  • Prijs: 35 euro

 

Speldregels

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@atelierkleurstof.nl met daarin je naam, e-mail, telefoonnummer, het tijdstip van jouw voorkeur en het type naaimachine dat je hebt. 

We werken voor de online verbinding met Google Meet – daarvoor ontvang je een uitnodiging zodra er voldoende aanmeldingen zijn voor jouw gekozen thema/data.

Je ontvangt een factuur per e-mail, deze voldoe je voorafgaand aan de naailes. 

Afmelden kan tot 17:00 op de dag voorafgaand aan de naailes. We plannen dan in overleg een nieuwe datum. Ben je later met afmelden, dan vervalt je naailes helaas.