Gebruik jouw vrije tijd deze zomer om wat extra naaitechniek, kneepjes of juist je favoriete project af te maken! Deze zomerreeks geeft jou de kans om in de zomermaanden onder begeleiding aan te schuiven en te leren wat jij wilt: je kunt je eigen project naaien of meer technische voorbeeldjes oefenen. Een heerlijke ochtend of avond creatief bezig zijn.

Nieuw achter de naaimachine of naai je liever onder begeleiding? Dat kan beide. In deze lessen kun je werken aan je eigen kledingstuk of accessoire, in je eigen tempo op je eigen niveau. Met een groepje van maximaal 8 cursisten heb je een creatief en gezellig moment voor jezelf. De lessen worden verzorgd door Caroline Schumacher.

Prijs: € 19,50 per les van 2 uur | strippenkaart 5 x € 97,50

Na de eerste les koop je een strippenkaart voor 5 lessen, die kun je gebruiken tijdens de 6 lesmomenten van de zomerreeks op je vaste tijdstip/groep. Wil je alle 6 de lessen volgen, dan kun je de laatste les apart afrekenen.

Inbegrepen in de prijs

Atelier Kleurstof biedt een inspirerende grote ruimte met naai- en lockmachines, stoomstrijkijzer, hoge kniptafels, patroonbladen, patroonpapier en een gezellige stamtafel met koffie en thee. Gebruik is allemaal inbegrepen in de prijs. Let op: In verband met de Corona maatregelen vragen we tijdelijk iedereen zoveel mogelijk met eigen meegebracht materiaal te werken.

Ook bieden we een shop-in-shop van Holland Stoffenhuis met de nieuwste stoffen en fournituren. Eigenlijk alles is er te vinden om jouw (kinder)kleding of accessoires tot de mooiste creatie te maken!

Voor wie?

Je bent welkom van beginner tot gevorderd: je werkt op je eigen niveau. De lessen zijn bedoeld voor volwassenen.

Tijd

Er zijn drie verschillende zomer-reeksen – je kiest een vaste groep waarin je deelneemt:

  • Donderdagavond 19:30 – 21:30 | 2/7 – 9/7 – 16/7 – 23/7 – 30/7 – 6/8 | VOL
  • Zaterdagmiddag 13:00 – 15:00 | 4/7 – 11/7 – 18/7 – 25/7 – 1/8 – 8/8

We gaan er vanuit dat je aanwezig bent, afmelden kan tot 15:00 op de dag van de vrijdag-avondles of voor 18:00 op de dag voorafgaand aan de zaterdag-middagles.

Ook bieden we deze zomer een “Workshop Reeks – Rea Jurk” aan op donderdagavonden van 19:30 tot 21:30. Klik hier voor meer informatie.

Op vakantie maar wel interesse? Vanaf september 2020 starten twee groepen met wekelijkse lessen voor volwassen & kinderkleding – daar kun je ook al voor aanmelden. Klik hier.

Locatie

De lessen vinden plaats in ons eigen Atelier Kleurstof in het Poortgebouw van de Meelfabriek in Leiden. Door de grote ruimte kunnen we deze reeks volledig Corona-proof aanbieden – we informeren je over onze maatregelen na aanmelden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Voorbereiding

Heb je een specifiek project op het oog waar je aan wilt werken – laat het ons weten. Wil je vooral naaitechnieken leren? Dan horen we graag vooraf jouw wensen zodat we de lessen kunnen afstemmen voor alle cursisten.

Inschrijven

Inschrijven per e-mail: info@atelierkleurstof.nl. Vermeld je naam, e-mail, telefoon en de gewenste reeks waar je aan mee zou willen doen.

Opgelet! De zomerreeks gaat door bij minimaal 5 cursisten. De zomerreeks is gepland op vaste dagen. Daarna vervallen eventuele niet genoten lessen. Natuurlijk doen we ons uiterste best om rekening te houden met eventuele persoonlijke omstandigheden mochten die zich voordoen. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.