Gebruik jouw vrije tijd deze zomer om wat extra naaitechniek, kneepjes of juist je favoriete project af te maken! Deze zomerreeks geeft jou de kans om in de zomermaanden onder begeleiding aan te schuiven en te leren wat jij wilt: je kunt je eigen project naaien of meer technische voorbeeldjes oefenen. Een heerlijke ochtend creatief bezig zijn.

Kleding en accessoires maken is onze passie en graag leren we jou hoe je dat zelf kunt doen. Nieuw achter de naaimachine of naai je liever onder begeleiding? Dat kan beide. In deze lessen kun je werken aan je eigen kledingstuk of accessoire, in je eigen tempo op je eigen niveau. Met een groepje van maximaal 6 cursisten heb je een creatief en gezellig moment voor jezelf.

Prijs: € 19,50 per les van 2 uur | strippenkaart 4x € 78,00

Na de eerste les koop je een strippenkaart voor 4 lessen, er is een inhaal les in september gepland mocht het niet lukken alle 4 de lessen in de zomer te volgen.

Inbegrepen in de prijs
Atelier Kleurstof biedt een inspirerende grote ruimte met naai- en lockmachines, stoomstrijkijzer, hoge kniptafels, patroonbladen, patroonpapier, scharen, meetgereedschap, tekenspullen en een gezellige stamtafel met koffie en thee. Gebruik is allemaal inbegrepen in de prijs.

Ook bieden we een shop-in-shop van Holland Stoffenhuis met de nieuwste stoffen en fournituren. Eigenlijk alles is er te vinden om jouw (kinder)kleding of accessoires tot de mooiste creatie te maken!

Notabene: Het beste neem je je eigen naaimachine mee tijdens de lessen, daarvan leer je het meest.

Voor wie?

Je bent welkom van beginner tot gevorderd: je werkt op je eigen niveau. De lessen zijn bedoeld voor volwassenen.

Tijd
De lessen worden gegeven op:

We gaan er vanuit dat je aanwezig bent, afmelden graag voor 18:00 de avond voorafgaand aan de zaterdag van de naailes. Je bent welkom 15 minuten voor de starttijd en opruimen doe je vanaf de eindtijd.

Kun je niet alle data en wil je heel graag starten? Stuur een mailtje en we bekijken samen met jou de mogelijkheden. Op vakantie maar wel interesse?Vanaf september 2019 starten twee groepen met wekelijkse lessen voor volwassen & kinderkleding – daar kun je ook al voor aanmelden. Klik hier.

Locatie
De naailes kinderkleding vindt plaats in ons eigen Atelier Kleurstof in het Poortgebouw van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Voorbereiding
Tips voor de eerste les: Het is handig om thuis alvast 1 of 2 patronen uit te zoeken van een (simpel) kledingstuk of accessoire dat je wilt gaan maken. Je hebt voor kinderkleding de maten van je kind nodig. (bovenwijdte, taille, heupwijdte en lichaamslengte).

Wil je vooral naaitechnieken leren? Dan horen we graag vooraf jouw wensen zodat we een indeling kunnen voorbereiden voor alle cursisten.

Inschrijven
Inschrijven per e-mail: info@atelierkleurstof.nl of 06-54151224. De reeks gaat door bij minimaal 3 cursisten. 

Opgelet! De zomerreeks is gepland op vaste dagen inclusief een inhaalmoment. Daarna vervallen eventuele niet genoten lessen. Natuurlijk doen we ons uiterste best om rekening te houden met eventuele persoonlijke omstandigheden mochten die zich voordoen. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.