Lekker lang aan de slag om je eigen project op de naaimachine te maken. Of je nu al bezig bent met een project, of een patroon hebt waar je mee wilt beginnen: in de Naailes Kinderkleding XL kun je heerlijk lang bij ons terecht voor begeleiding en hulp bij het in elkaar zetten van je nieuwe creatie! We kunnen je helpen met stofadvies en handige technieken om je project mooi af te werken. Met een groepje van maximaal 7 deelnemers ben je lekker lang heel ontspannen bezig op je eigen niveau!

Prijs: € 62,50 per persoon

Inbegrepen in de prijs

Atelier Kleurstof biedt een inspirerende grote ruimte met naai- en lockmachines, stoomstrijkijzer, hoge kniptafels, patroonbladen, patroonpapier, scharen, meetgereedschap, tekenspullen en een gezellige stamtafel met koffie en thee. Gebruik is allemaal inbegrepen in de prijs.

Ook bieden we een shop-in-shop van Holland Stoffenhuis met de nieuwste kinderstoffen en fournituren. Eigenlijk alles is er te vinden om jouw kinderkleding of accessoires tot de mooiste creatie te maken! Heerlijke lunch als onderbreking van het werk is verkrijgbaar bij lunchroom Het Slachthuis, te vinden tegenover ons atelier in hetzelfde pand.

Tijd

We maken er een heerlijk moment voor jezelf van en werken van 9:30 tot 15:00 met een half uur lunch pauze.

Meld je aan via de button onderaan de pagina – dan zoeken we samen met jou een goede datum. Kom je graag met een door jou samengestelde groep? Neem contact op via info@atelierkleurstof.nl of 06-21983226.

Locatie

De Naailes Kinderkleding XL vindt plaats in ons inspirerende en gezellige atelier in het Poortgebouw van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaande button of per e-mail: info@atelierkleurstof.nl
De inschrijving is pas definitief nadat je betaald hebt. De naailes start bij minimaal 4 inschrijvingen.

Opgelet! Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid op de naailes XL. Wij doen altijd ons uiterste best om jouw plaats nog in te vullen, indien dat lukt, dan wordt het inschrijvingsgeld wel terugbetaald. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.