Leer je eigen lingerie naaien en je hebt voor altijd de perfect passende set in huis!

In deze wekelijkse naailes ga je onder begeleiding van Mirjam aan de slag met het naaien van lingerie naar jouw keuze. Wil je een bralette maken of een BH, een string of een boxer, met kant of met cups – werkelijk alles kan! Mirjam helpt graag met het vinden van het juiste patroon en samen werken jullie naar jouw unieke set.

Iedereen werkt op eigen tempo en niveau, jullie zijn een vaste club met allemaal een passie voor lingerie naaien. Wel zo gezellig, inspirerend en heel productief om iedere week met je eigen clubje te werken! Met een groepje van maximaal 6 cursisten heb je een creatief en gezellig moment voor jezelf.

Prijs: Leskaart van 6 lessen van 2 uur: € 195,00 | Proefles €34,50

Bekijk hier de spel(d)regels die horen bij ons leskaart-systeem

Weet je niet zeker of het wat voor jou is? Doe dan eerst een proefles om daarachter te komen. En na één les wil je zeker meer!

Inbegrepen in de prijs

Atelier Kleurstof biedt een inspirerende grote ruimte met naai- en lockmachines, stoomstrijkijzer, hoge kniptafels, patroonpapier, scharen, meetgereedschap, tekenspullen en een gezellige stamtafel met koffie en thee. Gebruik is allemaal inbegrepen in de prijs.

Notabene: Het beste neem je je eigen naaimachine mee tijdens de lessen, daarvan leer je het meest.

Voor wie?

Je bent welkom van beginner tot gevorderd: je werkt op je eigen niveau. De lessen zijn bedoeld voor volwassenen.

Tijd

De lessen worden gegeven op:

De lesdata zijn vooraf bekend, we houden rekening met schoolvakanties en feestdagen.

Locatie

De naailessen vinden plaats in ons eigen Atelier Kleurstof in het Poortgebouw van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor de route.

Voorbereiding

Tips voor de eerste les: het is handig om thuis alvast te bedenken wat je wilt maken en als mogelijk een patroon of voorbeeld te zoeken dat daarbij past. Heb je hier vragen over, neem dan vooraf contact op met Mirjam. Neem tijdens de eerste les een lingerie set mee die je goed past om de juiste maat te kunnen bepalen.

Ook is het aan te raden alvast wat materialen aan te schaffen om mee te werken, hierover ontvang je advies na aanmelden voor de lessen!

Als je thuis verder wilt werken tussen de lessen door, raden we je aan een naaisetje aan te schaffen met de basis benodigdheden om van patroon tot lingerie te werken. Bekijk hier een overzicht zoals wij het vaak gebruiken tijdens de lessen.

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaande button of per e-mail: info@atelierkleurstof.nl