Kinderkleding maken is onze passie en graag leren we jou hoe je dat zelf kunt doen. In de les kun je werken aan je eigen kledingstuk, in je eigen tempo op je eigen niveau.  Je leert hoe je van een bestaand patroon tot een volwaardig kledingstuk komt. Ben je al gevorderd? Dan leren we je graag de handige kneepjes die het naaien zoveel leuker maken.

Wel zo gezellig, inspirerend en heel productief om iedere week met je eigen vaste clubje te werken! Met een groepje van maximaal 8 cursisten heb je een creatief en gezellig moment voor jezelf.

Prijs: Leskaart van 6 lessen van 2 uur: € 125,00 | Proefles €25,00*

*Bekijk hier de spel(d)regels die horen bij ons leskaart-systeem. Weet je niet zeker of het wat voor jou is? Doe dan eerst een proefles om daarachter te komen. En na één les wil je zeker meer! *Een proefles is bij ons de eerste les van de leskaart. Mocht deze niet bevallen, zullen we het te veel betaalde bedrag terugstorten.

Inbegrepen in de prijs

Atelier Kleurstof biedt een inspirerende grote ruimte met naai- en lockmachines, stoomstrijkijzer, hoge kniptafels, patroonbladen, patroonpapier, scharen, meetgereedschap, tekenspullen en een gezellige stamtafel met koffie en thee. Gebruik is allemaal inbegrepen in de prijs.

Ook bieden we een shop-in-shop van Holland Stoffenhuis met de nieuwste kinderstoffen en fournituren. Eigenlijk alles is er te vinden om jouw kinderkleding of accessoires tot de mooiste creatie te maken!

Notabene: Het beste neem je je eigen naaimachine mee tijdens de lessen, daarvan leer je het meest.

VOOR WIE?

Je bent welkom van beginner tot gevorderd: je werkt op je eigen niveau. De lessen zijn bedoeld voor volwassenen.

Tijd

De lessen worden gegeven op:

De lesdata zijn vooraf bekend, we houden rekening met schoolvakanties en feestdagen.

Locatie

De naailessen vinden plaats in ons eigen Atelier Kleurstof in het Poortgebouw van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor de route.

Voorbereiding

Tips voor de eerste les: het is handig om thuis alvast te bedenken wat je wilt maken, bijvoorbeeld een (simpel) kledingstuk of accessoire. Je hebt voor kinderkleding de maten van je kind nodig. (bovenwijdte, taille, heupwijdte en lichaamslengte).

Als je thuis verder wilt werken tussen de lessen door, raden we je aan een naaisetje aan te schaffen met de basis benodigdheden om van patroon tot kledingstuk te werken. Bekijk hier een overzicht zoals wij het vaak gebruiken tijdens de lessen.

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaande button of per e-mail: info@atelierkleurstof.nl