Kinderkleding maken is onze passie en graag leren we jou hoe je dat zelf kunt doen. In de les kun je werken aan je eigen kledingstuk, in je eigen tempo op je eigen niveau.  Je leert hoe je van een bestaand patroon tot een volwaardig kledingstuk komt. Ben je al gevorderd? Dan leren we je graag de handige kneepjes die het naaien zoveel leuker maken.

Wel zo gezellig, inspirerend en heel productief om iedere week met je eigen vaste clubje te werken! Met een groepje van maximaal 7 cursisten heb je een creatief en gezellig moment voor jezelf.

Prijs: € 19,50 per les van 2 uur | strippenkaart 5x € 97,50

Na de eerste les koop je een strippenkaart voor 5 lessen die 6 les-weken geldig is, dus als je een keer niet kunt is dat geen probleem.

Weet je niet zeker of het wat voor jou is? Doe dan eerst een proefles om daarachter te komen. Je betaalt het normale lestarief van € 19,50. En na één les wil je zeker meer! 

Inbegrepen in de prijs
Atelier Kleurstof biedt een inspirerende grote ruimte met naai- en lockmachines, stoomstrijkijzer, hoge kniptafels, patroonbladen, patroonpapier, scharen, meetgereedschap, tekenspullen en een gezellige stamtafel met koffie en thee. Gebruik is allemaal inbegrepen in de prijs.

Ook bieden we een shop-in-shop van Holland Stoffenhuis met de nieuwste kinderstoffen en fournituren. Eigenlijk alles is er te vinden om jouw kinderkleding of accessoires tot de mooiste creatie te maken!

Notabene: Het beste neem je je eigen naaimachine mee tijdens de lessen, daarvan leer je het meest.

Voor wie?

Je bent welkom van beginner tot gevorderd: je werkt op je eigen niveau. De lessen zijn bedoeld voor volwassenen.

Tijd
De lessen worden gegeven op:

De lesweken zijn in overleg, we houden rekening met schoolvakanties en feestdagen. We gaan er vanuit dat je aanwezig bent, afmelden voor 15:00 op de dag van de naailes of voor 18:00 de avond voor de ochtend-naailes. 

Locatie
De naailes kinderkleding vindt plaats in ons eigen Atelier Kleurstof in het Poortgebouw van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Voorbereiding
Tips voor de eerste les: Het is handig om thuis alvast 1 of 2 patronen uit te zoeken van een (simpel) kledingstuk dat je wilt gaan maken. Je hebt daarvoor wel de maten van je kind nodig. (bovenwijdte, taille, heupwijdte en lichaamslengte).

Inschrijven
Inschrijven kan via onderstaande button of per e-mail: info@atelierkleurstof.nl

De inschrijving is pas definitief nadat je de eerste strippenkaart betaald hebt. Elke eerste les van een nieuwe strippenkaart betaal je de strippenkaart – jouw plekje blijft bezet voor jou tot je ons laat weten te willen stoppen. De les gaat door bij minimaal 4 cursisten. 

Opgelet! De strippenkaart is 6 lesweken geldig, daarna vervallen eventuele niet genoten lessen. Natuurlijk doen we ons uiterste best om rekening te houden met eventuele persoonlijke omstandigheden mochten die zich voordoen. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.