Deze mondkapjes zijn gemaakt in ons atelier en voorzien van heerlijk zachte tricot bandjes. Hierdoor trekken ze niet achter je oor én zijn ze niet storend als je een bril draagt. We maken ze met veel plezier, de oplage blijft beperkt!

Prijs: € 12,50 per stuk

De mondkapjes zijn gemaakt van een dubbele laag zacht katoen en tricot bandjes (95% katoen, 5% elastaan). Midden onderaan zit een opening om eventueel een filter te plaatsen. Ze kunnen gewassen worden in de wasmachine óf 10 minuten in kokend water in een pan ter desinfectie. Zo zijn ze dus herbruikbaar!


Bestelling per e-mail

Op deze pagina vind je de collectie die we nu beschikbaar hebben (op is op). Wil je een bepaalde kleur/thema? We maken de maten “man” & “vrouw”. Stuur ons een e-mail met jouw wensen! info@atelierkleurstof.nl

We streven er naar dat je je bestelling binnen 1-3 werkdagen op kunt halen of wij kunnen hem voor je verzenden. Verzenden kan voor € 3,95 (tot 8 stuks, daarna € 6,95) of ophalen op afspraak. Betaling kan per digitale factuur & tikkie.


Zelf aan de slag?

We hebben in ons atelier een shop-in-shop van Holland Stoffenhuis met de nieuwste stoffen en fournituren. Daar vind je ook stoffen speciaal voor het maken van mondkapjes bedrukt – wil je ze graag zelf maken dan kun je hiermee aan de slag! Stuur ons vooraf een bericht om een afspraak te maken.