Ik ben Mirjam en woonachtig in Katwijk.
Van kleins  af aan ben ik al aan het knutselen, haken en breien. En al heel jong zat ik dan ook achter de naaimachine en keek bij mijn moeder hoe zij het deed. Echt naailes heb ik dus nooit gehad. Maar ik leerde door te kijken en zelf alles uit te proberen en een oplossing zien te vinden. Dat is wat ik mijn cursisten ook probeer bij te brengen, om vooral eerst zélf na te denken :-).

In 2013 ben ik kinderkleding gaan naaien voor Fladder & Beer en vervolgens ben ik begonnen met het geven van naailessen. Dat doe ik nu al een paar jaar met veel plezier.
En sinds kort dus ook in de Meelfabriek, fijn om daar te werken met zoveel creatieve mensen! Cursisten kunnen bij mij aan de slag met kinderkleding, maar ook met het maken van kleding voor zichzelf.
Momenteel ben ik bezig met het maken van lingerie, weer een hele nieuwe uitdaging. Zo blijf ik zelf ook nog steeds nieuwe dingen leren en ontdekken.

Mirjam maakt ook kinderkleding met de naaimachine onder de naam Pompidom | haar kleding is ook verkrijgbaar in onze shop-in-atelier!