Ik ben Mirjam en woonachtig in Katwijk.
Van kleins  af aan ben ik al aan het knutselen, haken en breien. En al heel jong zat ik dan ook achter de naaimachine en keek bij mijn moeder hoe zij het deed. Echt naailes heb ik dus nooit gehad. Maar ik leerde door te kijken en zelf alles uit te proberen en een oplossing zien te vinden. Dat is wat ik mijn cursisten ook probeer bij te brengen, om vooral eerst zélf na te denken :-).

In 2013 ben ik kinderkleding gaan naaien voor Fladder & Beer en vervolgens ben ik begonnen met het geven van naailessen. Dat doe ik nu al 10 jaar met veel plezier. Ik geef al les vanaf het eerste begin van Atelier Kleurstof, fijn om daar te werken met zoveel creatieve mensen! Cursisten kunnen bij mij aan de slag met kinderkleding, maar ook met het maken van kleding voor zichzelf.

Ook maak ik graag lingerie. Ik heb de cursus beginners en gevorderden lingerie en de cursus badkleding gedaan bij ‘Lijfgoed’ in Montfoort. Het maken van lingerie is een hobby op zich en erg verslavend! Ik vind het vooral leuk om steeds nieuwe dingen te leren en te kunnen delen met de cursisten.