Door alle plezier en ontspanning die ik vond in het kleding maken voor Catho (6) en Pim (4) heb ik de stap naar een eigen atelier gemaakt: dit “creatief geluk” wil ik aan zoveel meer mensen geven!

De kindernaailessen met van elk kind weer een andere blik op kleding maken, zijn voor mij zó waardevol. Èn de volwassen naailessen waar de avond altijd gevuld is met vrolijke kinderkleding en gezelligheid geven niet alleen de cursisten maar ook mij ontspanning.

Tijdens de lessen begeleid ik persoonlijk op eigen niveau en geef ik graag mijn visie op hoe kleding of accessoires gemaakt kan worden. Er zijn immers zoveel wegen naar een mooi resultaat, er is er altijd een die je past of lukt! Ik let daarbij altijd op wat uitvoerbaar is wat betreft stof en naaitechnieken, in combinatie met de wensen van de cursist.

Naast het geven van workshops en naailessen werk ik aan de kinderkleding-lijn OMOOI. Graag combineer ik verschillende vrolijke kinderstoffen zodat er een kledingstuk ontstaat dat stijlvol is & graag gedragen wordt door het kind zelf. Deze collectie vind je ook te koop in ons atelier, of natuurlijk live gedragen door Pim of Catho!

Creatieve groet, Marlous