Samen aan de slag achter de naaimachine? Jong geleerd is oud gedaan – en dan letterlijk naast elkaar aan de slag!

In deze lesreeks ben je welkom als tweetal (volwassen & kind >8 jaar) om samen een vrolijke sweater of sweaterjurk te maken. Door je eigen stofkeuze wordt dit zeker een uniek & comfy kledingstuk: de nieuwe favoriet in de kast! Leuk voor jezelf of als origineel samen-doe-cadeau. Het model is goed uitvoerbaar ook in dunnere tricot voor het voor- en najaar.

Het patroon is beschikbaar van maat 116 tot en met maat 170 – we maken één exemplaar voor het kind. Met een groepje van maximaal 10 deelnemers ben je heel gezellig en creatief bezig met een sweater of sweaterjurk als resultaat!

Prijs: € 30,00 per koppel per keer | reeks van 3 voor € 90,00 per koppel

Moeilijkheidsgraad

De workshop is geschikt voor volwassen gevorderde beginners (de kinderen hoeven geen ervaring te hebben). Je hebt wat ervaring met het naaien op de naaimachine. Je weet hoe je een naaimachine inrijgt en gebruikt. Je hebt in de afgelopen twee jaar op een naaimachine genaaid. Bekijk hier of je voldoende ervaring hebt voor dit niveau.

Inbegrepen in de prijs

Gebruik van de naaimachine
Gebruik van de overlockmachine
Gebruik van scharen, spelden, meetlint, markeermateriaal en stoomstrijkijzer
Ruim koffie, thee en lekkers
Het patroon werk je uit op papier en neem je mee

Niet inbegrepen in de prijs

Stof, garen en fournituren zijn niet inbegrepen. Deze kunnen bij de shop-in-shop van het Holland Stoffenhuis in ons atelier gekocht worden.

Technieken

Werken met rekbare stoffen
Werken met patronen
Aanzetten van boordjes

Tijd

We werken 3x een zaterdag van 13:00 tot 15:00.

Zaterdag 21 maart, 28 maart & 4 april

Mocht het niet lukken binnen de tijd dan ben je welkom tijdens het inloop-naaicafé op woensdagochtend en vrijdagochtend.

Meld je aan via de button onderaan de pagina – dan zoeken we samen met jou een goede datum. Kom je graag met een door jou samengestelde groep? Neem contact op via info@atelierkleurstof.nl of 06-54151224.

Locatie

De workshop vindt plaats in ons inspirerende en gezellige atelier in het Poortgebouw van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaande button of per e-mail: info@atelierkleurstof.nl
De inschrijving is pas definitief nadat je betaald hebt. De workshop start bij minimaal 8 inschrijvingen.

Opgelet! Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid op de workshop. Wij doen altijd ons uiterste best om jouw plaats nog in te vullen, indien dat lukt, dan wordt het inschrijvingsgeld wel terugbetaald. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.