Ga creatief en gezellig samen aan de slag met stofjes en de naaimachine heerlijk ontspannen en je eigen creaties maken op onze kindernaailes!  Je zult verbaasd zijn hoe snel je het al leert: in de eerste les maak je direct een gymtas.

Je leert hoe je van een bestaand patroon tot jouw leukste en gekste creaties komt: op je eigen niveau en tempo. Direct uit school ben je welkom in ons atelier. Je werkt in de eerste les aan een opstart-project en daarna kiezen we samen met jou wat je graag wilt maken. 

Wel zo gezellig, inspirerend en heel productief om iedere week met je eigen vaste clubje te werken! Met een groepje van maximaal 8 kinderen ben je een heerlijke middag/ochtend creatief bezig.

Prijs: € 21,50 per les van 2 uur | strippenkaart 5x € 107,50

In de eerste les koop je een strippenkaart voor 5 lessen die 6 les-weken geldig is, dus als je een keer niet kunt is dat geen probleem. 

Inbegrepen in de prijs
Atelier Kleurstof biedt een inspirerende grote ruimte met naai- en lockmachines, stoomstrijkijzer, hoge kniptafels, patroonbladen, patroonpapier, scharen, meetgereedschap, tekenspullen en een gezellige stamtafel met voldoende te drinken. Gebruik is allemaal inbegrepen in de prijs.

Direct uit school drinken we samen wat en zorgen we voor wat lekkers en wat gezonds!

Ook bieden we een shop-in-shop van Holland Stoffenhuis met de nieuwste kinderstoffen en fournituren. Eigenlijk alles is er te vinden om jouw werk tot de mooiste creatie te maken!

Notabene: Het beste neem je je eigen naaimachine mee tijdens de lessen, daarvan leer je het meest.

Voor wie?
Voor alle kinderen vanaf 8 jaar (groep 5) tot en met 16 jaar.

Tijd
De lessen worden gegeven op:

  • Dinsdagmiddag door Laura van 15:30 tot 17:30 
  • Donderdagmiddag door Clarije van 15:30 tot 17:30
  • Vrijdagmiddag door Clarije van 15:30 tot 17:30
  • Zaterdagochtend door Clarije van 10:30 tot 12:30 

De lesweken zijn in overleg, we houden rekening met schoolvakanties en feestdagen. We gaan er vanuit dat je aanwezig bent, afmelden graag voor 10:00 op de dag van de middagles of voor 18:00 de dag voorafgaand aan de ochtendles. 

Locatie
De naailes kinderkleding vindt plaats in ons inspirerende en gezellige atelier in het Poortgebouw van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Inschrijven
Inschrijven kan via onderstaande button of per e-mail: info@atelierkleurstof.nl

De inschrijving is pas definitief nadat je de eerste strippenkaart betaald hebt. Elke eerste les van een nieuwe strippenkaart betaal je de strippenkaart – jouw plekje blijft bezet voor jou tot je ons laat weten te willen stoppen. De les gaat door bij minimaal 3 cursisten.

Opgelet! De strippenkaart is 6 lesweken geldig, daarna vervallen eventuele niet genoten lessen. Natuurlijk doen we ons uiterste best om rekening te houden met eventuele persoonlijke omstandigheden mochten die zich voordoen. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.