Of je nu aan je baby-uitzet werkt, je dochters lievelingsknuffel haakt of een nieuw vest voor je neefje – kom dat gezellig bij Atelier Kleurstof doen en maak gebruik van ons advies en de inspirerende omgeving. Het inloop-haakcafé is er voor iedereen die aan de slag wil met gelijkgestemden! Aan de stamtafel is er altijd plek voor een kop koffie of thee met lekkers en gezelligheid.

Prijs: € 10,- per uur | strippenkaart mogelijk van 10 uur € 90,-

Ontdek hoeveel je zelf kunt en hoe leuk dat is. En: loop je tegen (ingewikkelde) haakproblemen aan dan kun je altijd gebruik maken van ons advies. Heb je intensievere hulp nodig tijdens het haken, kijk dan eens naar onze haaklessen.

Tijd

Elke vrijdagochtend zijn we van 9:00 tot 11:30 open voor inloop haakcafé. Wil je zeker weten dat er plek is, stuur dan even een berichtje via info@atelierkleurstof.nl of 06-54151224.

Locatie

Het inloop-haakcafé vindt plaats in ons eigen Atelier Kleurstof in het Poortgebouw van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Aanmelden?

Stuur een whats-app berichtje (06-54151224) of een mailtje vooraf zodat we alles klaar kunnen zetten. Je doet mee per uur of per strippenkaart. Elk eerste uur van een nieuwe strippenkaart betaal je de strippenkaart. Volgde je een mini-cursus of workshop waar je jouw creatie nog niet helemaal af kreeg: dan is gebruik van het inloop-haakcafé daarvoor gratis.

Opgelet! De strippenkaart is tot 1 jaar na aanschaf geldig, daarna vervallen eventuele niet genoten uren. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.