Of je nu aan de baby-uitzet werkt, je dochters verjaardagsjurk of een nieuwe winterjas voor je neefje – kom dat gezellig bij Atelier Kleurstof doen en maak gebruik van onze machines en advies. Het inloop-naaicafé is er voor iedereen die per uur aan de slag wil met kinderkleding of accessoires op de naaimachine! Aan de stamtafel is er altijd plek voor een kop koffie of thee met gezelligheid en een blik in de nieuwste patroonbladen.

Prijs: € 10,- per uur | strippenkaart 10x € 90,-

Ontdek hoeveel je zelf kunt en hoe leuk dat is. En: loop je tegen (ingewikkelde) naaiproblemen aan dan kun je altijd gebruik maken van ons advies. Heb je intensievere hulp nodig tijdens het werken met de naaimachine, kijk dan eens naar onze naailessen.

Inbegrepen in de prijs

Atelier Kleurstof biedt een inspirerende grote ruimte met naai- en lockmachines, stoomstrijkijzer, hoge kniptafels, patroonbladen, scharen, meetgereedschap, tekenspullen en een gezellige stamtafel met koffie en thee. Gebruik is allemaal inbegrepen in de prijs.

Ook bieden we een shop-in-shop van Holland Stoffenhuis met de nieuwste kinderstoffen en fournituren. Eigenlijk alles is er te vinden om jouw kinderkleding of accessoires tot de mooiste creatie te maken!

Tijd

Elke woensdagochtend en vrijdagochtend kun je inlopen tussen 9:00 en 12:00. Meld je altijd even aan via info@atelierkleurstof.nl of 06-54151224 | dan zorgen we dat alles klaar staat.

Locatie

Het inloop-naaicafé vindt plaats in ons eigen Atelier Kleurstof in Leiden. Zie de contactpagina voor de route.

Aanmelden?

Stuur een whats-app berichtje of een mailtje vooraf zodat we alles klaar kunnen zetten. Je kunt per uur terecht of per strippenkaart. Elk eerste uur van een nieuwe strippenkaart betaal je de strippenkaart. Volgde je een workshop waar je jouw creatie nog niet helemaal af kreeg: dan is gebruik van het inloop-naaicafé daarvoor gratis.

Opgelet! De strippenkaart is tot 1 jaar na aanschaf geldig, daarna vervallen eventuele niet genoten uren. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.