Loop je vast met een bepaald project en wil je graag samen bespreken hoe je het beste verder kunt? Daar is onze online-hulplijn precies voor! Via een video verbinding heb je een half uur 1 op 1 privé naailes met een van onze docentes. We helpen je graag met lastige vragen of problemen waar je tegenaan loopt bij jouw project. Soms is het fijn om even iemand te hebben die mee kijkt! Schroom niet om een mailtje te sturen: elke vraag is een goede vraag. We maken samen een afspraak onze agenda is flexibel: je wil natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden én wij willen heel graag dat je lekker aan de slag kunt blijven!

De online-hulplijn boek je per half uur. Je geeft vooraf kort aan waar je vraag/vragen over gaan zodat de docente kan voorbereiden als nodig.

  • Docente: Op aanvraag
  • Tijd: Op aanvraag – per half uur
  • Niveau: Alle niveaus, alleen voor cursisten van Atelier Kleurstof.
  • Prijs: 15 euro per half uur

 

Speldregels

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@atelierkleurstof.nl met daarin je naam, e-mail, telefoonnummer, het tijdstip van jouw voorkeur en kort het onderwerp dat je wilt bespreken.  

We werken voor de online verbinding met Google Meet – daarvoor ontvang je een uitnodiging zodra er voldoende aanmeldingen zijn voor jouw gekozen thema/data.

Je ontvangt een factuur per e-mail, deze voldoe je voorafgaand aan de afspraak. 

Afmelden kan tot 17:00 op de dag voorafgaand aan de afspraak. We plannen dan in overleg een nieuwe datum. Ben je later met afmelden, dan vervalt je afspraak helaas.