In de herfstvakantie organiseren we een aantal gezellige herfst-naaidagen voor kids en tieners! Een leuke dag samen aan de slag aan je eigen sweater of flared pants. Je kunt inschrijven voor 1 of meerdere dagen!

Iedereen is welkom op de herfst-naaidagen: voor zowel beginners als gevorderden, we hebben naaimachines beschikbaar als je die nodig hebt. Met een groepje van maximaal 10 deelnemers heb je een creatieve en gezellige dag in ons atelier.

Prijs: € 75,- (inclusief lunch en een tussendoortje)


Tijd

We beginnen om 9:00 en werken tot 14:30. Deze herfst-naaidagen worden georganiseerd op:

  • Maandag 16 oktober – VOL
  • Dinsdag 17 oktober – VOL
  • Woensdag 18 oktober – VOL
  • Donderdag 19 oktober – VOL
  • Vrijdag 20 oktober – 3 plekken

Komt het niet uit, maar wel interesse? Bekijk ook eens onze wekelijkse kinder/tienernaailessen – klik hier.

Voor wie?

De herfst-naaidag is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De details van jouw uitvoering van de sweater of flared pants bespreken we afhankelijk van je ervaring, op de dag zelf. Kinderen en tieners kunnen mee doen vanaf 8 jaar tot en met 16 jaar.

Let op: We raden de kinderen een haalbaar project te kiezen, afhankelijk van de ervaring met naaien, daarin zullen we jullie zeker adviseren als dat nodig is. Op de dag zelf streven we er op een ontspannen manier naar om alle deelnemers met een draagbaar kledingstuk naar huis te laten gaan. Mocht dit onverhoopt anders lopen dan overleggen we na de herfst-naaidag over een oplossing. Het komt nu eenmaal voor dat niet alles volgens plan loopt als je aan een naai-project werkt.

Locatie

De herfst-naaidag vindt plaats in ons eigen Atelier Kleurstof op het terrein van de Meelfabriek in Leiden, Maalderijstraat 2. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Voorbereiding

Voorafgaand aan de herfst-naaidag bedenk je wat je wil maken. Als je een sweater, hoodie, flared pants of ander groter project wil maken dien je zelf stoffen en garen aan te schaffen. Hiervoor kun je ook in ons atelier terecht. We bieden een selectie stoffen en fournituren te koop aan. Op basis van onze ervaring in de naailessen hebben we kwaliteits-stoffen geselecteerd voor jouw projecten tijdens de naailessen. Ook hebben we garen en alle andere fournituren in huis. Loop gerust vooraf aan de naaidagen eens binnen om te zien of er wat voor je bij zit!

Heb je vragen en/of ben je een beginner? Geef het even aan per e-mail en we helpen graag bij stofkeuze! Als je een naaimachine hebt die je graag gebruikt, dan kun je die natuurlijk meenemen. Laat dat even weten bij de inschrijving.

Inschrijven

Inschrijven via het formulier in deze link.

Opgelet! De naaidag gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Vooraf aan de dag ontvang je een factuur – na betaling is jouw plekje gereserveerd. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.