In de herfstvakantie organiseren we een aantal gezellige herfst-naaidagen voor kids en tieners! Een leuke dag samen aan de slag aan je eigen sweater of flared pants. Je kunt inschrijven voor 1 of meerdere dagen!

Iedereen is welkom op de herfst-naaidagen: voor zowel beginners als gevorderden, we hebben naaimachines beschikbaar als je die nodig hebt. Met een groepje van maximaal 8 deelnemers heb je een creatieve en gezellige dag in ons atelier.

Prijs: € 65,- (inclusief lunch en een tussendoortje)


Tijd

We beginnen om 9:30 en werken tot 15:00. Deze herfst-naaidagen worden georganiseerd op:

  • Maandag 24 oktober – VOL
  • Dinsdag 25 oktober – VOL
  • Woensdag 26 oktober – nog 2 plekken vrij
  • Donderdag 27 oktober – VOL
  • Vrijdag 28 oktober – nog 4 plekken vrij

Komt het niet uit, maar wel interesse? Bekijk ook eens onze wekelijkse kinder/tienernaailessen – klik hier.

Voor wie?

De herfst-naaidag is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De details van jouw uitvoering van de sweater of flared pants bespreken we afhankelijk van je ervaring, op de dag zelf. Kinderen en tieners kunnen mee doen vanaf 8 jaar tot en met 16 jaar.

Let op: We raden de kinderen een haalbaar project te kiezen, afhankelijk van de ervaring met naaien, daarin zullen we jullie zeker adviseren als dat nodig is. Op de dag zelf streven we er op een ontspannen manier naar om alle deelnemers met een draagbaar kledingstuk naar huis te laten gaan. Mocht dit onverhoopt anders lopen dan overleggen we na de herfst-naaidag over een oplossing. Het komt nu eenmaal voor dat niet alles volgens plan loopt als je aan een naai-project werkt.

Locatie

De herfst-naaidag vindt plaats in ons eigen Atelier Kleurstof in het Poortgebouw van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Voorbereiding

Voorafgaand aan de herfst-naaidag bedenk je of je een sweater, hoodie of flared pants wil maken. Je dient zelf stoffen en garen aan te schaffen en mee te nemen. Bijvoorbeeld het Holland Stoffenhuis in Katwijk heeft een ruime collectie, daar ontvang je 10% korting bij vertoning van je bevestigingsmail! Wij helpen je uiteraard met het kiezen van de juiste stof!

In het atelier hebben we ook een selectie stof voor verkoop beschikbaar: laat het aan ons weten als je jouw stof en garen in het atelier wil aanschaffen – zodat we zeker zijn dat er iets voor je bij zit.

Heb je vragen en/of ben je een beginner? Geef het even aan per e-mail en we helpen graag bij stofkeuze! Als je een naaimachine hebt die je graag gebruikt, dan kun je die natuurlijk meenemen. Laat dat even weten bij de inschrijving.

Inschrijven

Inschrijven via het formulier in deze link.

Opgelet! De naaidag gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Vooraf aan de dag ontvang je een factuur – na betaling is jouw plekje gereserveerd. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.