Kun je nog niet haken maar zou je het wel graag willen leren? Of wil je je basistechnieken weer ophalen? Op woensdagavond kun je bij ons terecht! Deze avond is specifiek gericht op de beginnende haker; hoe houd je je draad op spanning, hoe gaan de basissteken, welk materiaal kun je als beginner het best gebruiken?

We gaan met al deze vragen aan de slag en leren we je de basisvaardigheden van het haken. Hierbij houden we rekening met jouw wensen: misschien wil je Amigurimi leren haken of bijvoorbeeld liever voor een omslagdoek of woondeken.

Je kunt je eigen materiaal meenemen maar speciaal voor beginners hebben we een kleine voorraad materiaal om mee te beginnen. Documentatie om thuis verder te oefenen krijg je van ons mee!

wel zo gezellig, inspirerend en heel productief om iedere wek met je eigen vaste clubje te werken! Met een groepje van maximaal 8 cursisten heb je een creatief en gezellig moment voor jezelf.

Prijs: €18,50 per les van 2 uur | Strippenkaart 3x 55,50
In de eerste les koop je een strippenkaart voor 3 lessen die 4 les-weken geldig is, dus als je een keer niet kunt komen is dat geen probleem.

Inbegrepen in de prijs

Atelier Kleurstof biedt een inspirerende ruimte met haaknaalden, scharen, meetgereedschap en een gezellige stamtafel met koffie en thee. Gebruik daarvan is inbegrepen in de prijs.

Voor wie?

De lessen zijn bedoeld voor volwassenen beginners.

Tijd

Locatie

De haakles vindt plaats in ons eigen Atelier Kleurstof in de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaande button of per e-mail: info@atelierkleurstof.nl

De inschrijving is pas definitief nadat je de eerste strippenkaart betaald hebt. Elke eerste les van een nieuwe strippenkaart betaal je de strippenkaart – jouw plekje blijft bezet voor jou tot je ons laat weten te willen stoppen. De les gaat door bij minimaal 3 cursisten. 

Opgelet! De strippenkaart is 4 lesweken geldig, daarna vervallen eventuele niet genoten lessen. Natuurlijk doen we ons uiterste best om rekening te houden met eventuele persoonlijke omstandigheden mochten die zich voordoen. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.