Kun je al haken maar loop je vast met je project? Kom je niet uit de steken, lukt het patroon lezen nog niet zoals je wilt of weet je gewoon niet waar je moet beginnen? Wil je aan een CAL (crochet along) beginnen maar blijf je steken in de beschrijving? Gebrek aan inspiratie of vind je het gewoon gezellig om met gelijkgestemden te haken? Op donderdagavond is er de haak-maar-aan-les!

Iedereen kiest zijn eigen project; wij begeleiden je op de momenten dat je vast loopt, de tel kwijt raakt en de ‘er-klopt-iets-niet-maar-ik-weet-niet-wat”-momenten en leren je de tips en tricks die het haken nóg leuker maken! Ook als je twijfelt of een bepaald project wel bij je skills past kunnen we je adviseren. Natuurlijk is er ook altijd een map met patronen aanwezig!

Wel zo gezellig, inspirerend en heel productief om iedere week met je eigen vaste clubje te werken! Met een groepje van maximaal 8 cursisten heb je een creatief en gezellig moment voor jezelf.

Prijs: € 18,50 per les van 2 uur | strippenkaart 3x € 55,50

In de eerste les koop je een strippenkaart voor 3 lessen die 4 les-weken geldig is, dus als je een keer niet kunt is dat geen probleem. 

Inbegrepen in de prijs

Atelier Kleurstof biedt een inspirerende ruimte met haaknaalden, scharen, meetgereedschap en een gezellige stamtafel met koffie en thee. Gebruik daarvan is inbegrepen in de prijs.

Voor wie?

Ben jij bekend met de basis van haken? Dan is dit jouw avond: speciaal voor gevorderden. De lessen zijn bedoeld voor volwassenen.

Tijd

Locatie

De haakles vindt plaats in ons eigen Atelier Kleurstof in de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Voorbereiding

Tips voor de eerste les: Het is handig om van tevoren een patroon uit te kiezen en het bijbehorende geschikte materiaal aan te schaffen. Op ravelry.com kun je heel veel (gratis) patronen vinden.

Inschrijven
Inschrijven kan via onderstaande button of per e-mail: info@atelierkleurstof.nl

De inschrijving is pas definitief nadat je de eerste strippenkaart betaald hebt. Elke eerste les van een nieuwe strippenkaart betaal je de strippenkaart – jouw plekje blijft bezet voor jou tot je ons laat weten te willen stoppen. De les gaat door bij minimaal 3 cursisten. 

Opgelet! De strippenkaart is 4 lesweken geldig, daarna vervallen eventuele niet genoten lessen. Natuurlijk doen we ons uiterste best om rekening te houden met eventuele persoonlijke omstandigheden mochten die zich voordoen. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.