A granny a day, keeps the doctor away! Weer helemaal terug van weg-geweest: de granny-square. Het leuke van deze vierkantjes of rondjes is dat je ze voor verschillende doeleinden kunt gebruiken: een deken of omslagdoek, maar ook tasjes en kussens kun je van granny’s maken.

Omdat granny’s in verschillende vormen en maten bestaan, kun je er altijd je eigen draai aan geven. Tijdens deze workshop kun je uit 3 granny-squares kiezen; voor ieder niveau is er wat wils! Nadat je je kleuren hebt gekozen maken we deze granny een schattig kindertasje, mét zelf-gehaakt handvat.

Prijs: Prijs op aanvraag

Moeilijkheidsgraad

Deze workshop is geschikt voor een gevorderd beginnende haker. Je kunt in ieder geval stokjes en vasten haken.

Inbegrepen in de prijs

Garens, patroon, gebruik van haaknaalden en ander haakgereedschap, koffie & thee en lekkers.

Technieken

Rond haken

Stokjes-groepjes
Diverse steken

Tijd

We maken er een heerlijk moment voor jezelf van en werken een avond van 20:00 tot 22:00. Mocht het je niet lukken om binnen de tijd je werkstuk af te krijgen dan ben je welkom tijdens het inloop-haakcafé op vrijdagochtend.

Meld je aan via de button onderaan de pagina – dan zoeken we samen met jou een goede datum. Kom je graag met een door jou samengestelde groep? Neem contact op via info@atelierkleurstof.nl of 06-21983226.

Locatie

De workshop vindt plaats in ons eigen Atelier Kleurstof in het Poortgebouw van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaande button of per e-mail: info@atelierkleurstof.nl

De inschrijving is pas definitief nadat je betaald hebt. De workshop start bij minimaal 4 inschrijvingen. 

Opgelet! Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid op de workshop. Wij doen altijd ons uiterste best om jouw plaats nog in te vullen, indien dat lukt, dan wordt het inschrijvingsgeld wel terugbetaald. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.