Ik ben Caroline en opgegroeid met haken, breien en alles wat met handwerken te maken heeft. Daarom kon ik de naaimachine niet weerstaan. Iets wat ik nog niet kan was en is een grote uitdaging voor mij. Ik heb de MTS voor Mode en Kleding (herenrichting vanwege meer kleermakerstechnieken) gevolgd en daarna de Kunstacademie Mode voltooid. Ik heb gewerkt bij diverse mode merken waaronder Sandwich, Stills en Turnover. 

Nadat mijn kinderen uit de luiers waren heb ik de naaimachine afgestoft om les te gaan geven aan volwassenen.  Ik vind het ontzettend leuk om te zien hoe cursisten hun grenzen verleggen en glinstering in hun ogen krijgen als een project af is. Naast mijn lessen  heb ik meer dan 10 jaar lang in de communicatie gewerkt. Deze combinatie maakt mij een ervaren en gedreven juf die jou uitstekend kan begeleiden tijdens een cursus of workshop! 

Tijdens mijn lessen en workshops probeer ik je niet alleen te leren hoe ze zelf kleding kunnen maken maar ik probeer je ook te inspireren. Ik deel hier alles wat ik ooit heb geleerd en stimuleer je om vanuit je eigen creatieve bron te putten. Wonderlijk wat het doet met cursisten als ze even uit hun hoofd met zorgen kunnen stappen en enthousiast worden door wat er allemaal mogelijk is. 

Ook ben ik erg kritisch als het om stof gaat. Wanneer je zelf kleren maakt, stop je er veel energie, liefde en best regelmatig ook frustratie in. Dan wil je natuurlijk graag dat dit kledingstuk na een paar keer wassen nog steeds mooi is. Ik help je bij het maken van een keuze zodat je deze stoffen leert herkennen en jij met een kwalitatief kledingstuk kunt pronken.

Ik geloof, en wéét intussen, dat er veel meer mogelijk is dan je denkt. Dat je veel meer kunt dan jij denkt en dat er, als je de 1e stap zet een wereld voor je open gaat.

Groetjes Caroline