Schuif gezellig aan onze stamtafel en ga ontspannen aan de slag met breinaalden en zachte wol in de cursussen of workshops gegeven door Sandra van der Horst. Wist je dat breien heel goed is voor ontspanning? In een gezellig groepje in ons huiskamer atelier in Leiden heb je tijdens de lessen met Sandra een heerlijk creatief moment voor jezelf én leer je nieuwe dingen met breien! Zeker weten dat je de draad gauw weer op pakt als je eenmaal geweest bent: breien is verslavend…


Brei cursussen

Sandra van der Horst, ook wel bekend als De Leidsche Breister, verzorgt wekelijks brei cursussen in een gezellige groep van 4 tot 8 personen. Je doet mee per cursusreeks van 5 lessen op maandagavond van 19:45 tot 21:45. Een heerlijke avond creatief geluk in ons inspirerende atelier! Per reeks kiest ze een ander thema, kijk voor het huidige aanbod en aan aanmelden hier:

Ben je beginnend met breien? Dan raden we je aan eerst de workshop “Een recht, een averecht: Breien voor beginners” te volgen.


Brei workshops

In de breiworkshops ga je een dag heerlijk breien in een bepaald thema. Leuk om te leren en ook om op te frissen. Op zondag van 10:00 tot 15:00 werk je in een gezellige groep in ons inspirerende atelier onder begeleiding van Sandra van der Horst. Je kunt de workshops ook volgen met je eigen gezelschap, dan bespreken we een tijdstip met jullie. Kijk voor de mogelijkheden en aanmelden hier:


atelier handicraft handwerk kinderkleding naaimachine naaicursus workshop haken poortgebouw cursus naaimachine naailes leiden naaimachine garen naailes haakles naaien naailessen haaklessen cursus