De aanstaande moeder op een creatieve manier verrassen? Kom met jullie gezelschap bij ons een babyshower vieren! Je gaat met elkaar aan de slag om een unieke geboorte/verjaardag slinger te maken. Iedereen kan mee doen: beginner tot gevorderde, allemaal aan de slag met stof en de naaimachine.

Terwijl jullie lekker werken aan de vlaggen is er tijd genoeg om bij te kletsen.
De vlaggenlijn bestaat uit losse vlaggen die op de lijn schuifbaar zijn. Ook bestaat de mogelijkheid om er nadien de letters van de naam van de kleine op te bevestigen: een slinger voor het leven!

Met een groepje van maximaal 8 deelnemers ben je heel ontspannen bezig met een mooie slinger als resultaat. Je hebt de mogelijkheid om de babyshower uit te breiden met lunch of high-tea, alles is bespreekbaar.

Prijs: Vanaf € 42,50 per persoon

Inbegrepen in de prijs

Atelier Kleurstof biedt een inspirerende grote ruimte met naai- en lockmachines, stoomstrijkijzer, hoge kniptafels, patroonbladen, patroonpapier, scharen, meetgereedschap, tekenspullen en een gezellige stamtafel met koffie en thee. Gebruik is allemaal inbegrepen in de prijs.

De stoffen nodig voor de vlaggenlijn bespreken we vooraf aan de babyshower: denk bijvoorbeeld aan een kleur-thema of bepaalde printjes dat passend is.

Tijd

Een ochtend of middag voor jullie babyshower plannen we in overleg. De vlaggenlijn vraagt ongeveer 3 uur creativiteit, de rest van de invulling met bijvoorbeeld high-tea of lunch komt daarbij.

Locatie

De babyshower vindt plaats in ons eigen Atelier Kleurstof in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden. Voor eventuele high-tea of lunch werken we samen met Team Meelfabriek Gemiva.

Bespreken

De babyshower organiseren we vanaf 8 deelnemers. Lijkt het je wat om bij ons jullie babyshower te organiseren, neem dan contact op via 06-21983226 of per e-mail: info@atelierkleurstof.nl

Opgelet! De boeking is pas definitief als jullie betaald hebben. Mocht de babyshower niet door kunnen gaan omdat de aanstaande moeder vanwege de zwangerschap niet aanwezig kan zijn – zoeken we een andere datum binnen 12 maanden in overleg. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.