Kom gezellig en creatief aan de slag om jouw eigen baby broekje (en mutsje) te maken. Leuk voor jezelf, als kraam cadeau of als moeder-dochter uitje!  Door je eigen stofkeuze wordt het een uniek setje. Het broekje heeft een origineel pof-model met kniestukken en/of een achterzakje als opties. Beschikbaar in maat 50/56 of maat 62/68. Met een groepje van maximaal 7 deelnemers ben je heel ontspannen bezig met een uniek babybroekje als resultaat!

Prijs: € 44,50 per persoon

Moeilijkheidsgraad

De workshop kent een aantal opties: het mutsje, de kniestukken en het achterzakje kun je toevoegen op basis van je eigen niveau.

De workshop is geschikt voor gevorderde beginners. Je hebt wat ervaring met het naaien op de naaimachine. Je weet hoe je een naaimachine inrijgt en gebruikt. Je hebt in de afgelopen twee jaar op een naaimachine genaaid. Bekijk hier of je voldoende ervaring hebt voor dit niveau.

Inbegrepen in de prijs

Gebruik van de naaimachine
Gebruik van de overlockmachine
Gebruik van scharen, spelden, meetlint, markeermateriaal en stoomstrijkijzer
Ruim koffie, thee en lekkers
Het patroon in jouw gewenste maat op papier & een werk instructie

Niet inbegrepen in de prijs

Stof, garen en fournituren zijn niet inbegrepen. Deze kunnen bij de shop-in-shop van het Holland Stoffenhuis in ons atelier gekocht worden.

Technieken

Werken met rekbare stoffen
Werken met applicaties (optioneel – kniepatches)
Aanzetten van boordjes

Tijd

We maken er een heerlijk moment voor jezelf van en werken van 10:00 tot 13:30. Mocht het niet lukken binnen de tijd dan ben je welkom tijdens het inloop-naaicafé op woensdagochtend en vrijdagochtend.

Meld je aan via de button onderaan de pagina – dan zoeken we samen met jou een goede datum. Kom je graag met een door jou samengestelde groep? Neem contact op via info@atelierkleurstof.nl of 06-54151224.

Voorbereiding

Vooraf bespreken we de benodigde maat van het patroon (50/56 of 62/68). Ook bespreken we de benodigde stof, garen en fournituren samen. Tot een half uur voorafgaand aan de workshop kun je in het atelier terecht om deze aan te schaffen in de shop-in-shop van Holland Stoffenhuis.

Locatie

De workshop vindt plaats in ons inspirerende en gezellige atelier in het Poortgebouw van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaande button of per e-mail: info@atelierkleurstof.nl
De inschrijving is pas definitief nadat je betaald hebt. De workshop start bij minimaal 4 inschrijvingen.

Deze workshop is voor volwassenen. De workshop-mogelijkheden met kinderen (vanaf 8 jaar) zijn anders, graag even contact opnemen om te bespreken wat kan voor uw kinderen!

Opgelet! Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid op de workshop. Wij doen altijd ons uiterste best om jouw plaats nog in te vullen, indien dat lukt, dan wordt het inschrijvingsgeld wel terugbetaald. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.