In ons atelier werken we samen met het team van Gemiva bij de Meelfabriek. Team Meelfabriek werkt samen met de ondernemers op het terrein van de Meelfabriek aan verschillende activiteiten en ondersteunende werkzaamheden – het team maar ook de ondernemers gaan hier een hoop “leren en werken”! Het team van Gemiva bestaat uit wisselende krachten en werkt onder kundige begeleiding van Kim, Eline en Hiske.

De toppers van Gemiva zijn van alle markten thuis: ze helpen mee met koffie/thee rondes, helpen met het netjes houden van het atelier, voorzien in lunch en tussendoortjes tijdens de kids naaiweken, naaien mee aan voorbeeldjes en wijzen iedereen de weg! Op onze nieuwe locatie gaan ze ook ondersteunen in de verkoop van stof en fournituren, vast meehelpen in de kids & tiener naailessen en onder begeleiding van vrijwilligers naaien aan producten die ze zullen verkopen in hun eigen kado-winkel.

VRIJWILLIGER GEZOCHT

Ben of ken jij iemand met ervaring met de naaimachine die het leuk vindt om als vrijwilliger te helpen ondersteunen bij deze samenwerking? Voor onze samenwerking met Team Meelfabriek van Gemiva zijn we op zoek naar een vrijwilliger die 2 a 3 uur per week kan helpen in het begeleiden van het Team Meelfabriek tijdens het werken met de naaimachine. Je helpt mee met het maken van eenvoudige projectjes en begeleidt het werken met de naaimachine. Heb je basis ervaring met de naaimachine en vind je het leuk om te helpen? Stuur ons een berichtje!